reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny, uwaga, zadam bardzo głupie pytanie, tylko się nie śmiejcie bardzo ;-)

Czy jak prowadzę ciążę w prywatnej przychodni z pracy, to mogę iść po 9 miesiącach rodzić z ulicy do normalnego szpitala na NFZ?

Pytam, bo ostatnią ciążę prowadziłam całą na NFZ i nie wiem...

Jak najbardziej :-) Nie ma z tym żadnego problemu :tak:

reklama
Podpisuję się pod pytaniem:

Czyli nie będzie problemu, jak wpadnę do szpitala wrzeszcząc "RODZĘ!!!!!!"? Nie wypierdzielą mnie? :-D

No wlasnie szczepiona bylam dawno hmm zoabcze popytam gina o to...poki co dzisiaj oddalam krew bylo troche ciezko bo zyly pochowane pobrali ale wiecej dali do probowki z oznaczeniem grupy a jeszcze mowia ze slabo cos leci a ja mowie a ja slabo sie czuje haha
Jesli chodzi o objawy to w koncu kiedys musza zniknac wiec nie zawsze to zle ze sie ich nie ma mam kolezanka co dwa rayz wymiotowala i nic wiecej jej nie bylo:)

Iownka zleci szybciutko ni sie ominiemy a bedzie 2 trymestr:):)

Pam tak jak dziewczyny pisza tętno idzie do gory bo zwieksza sie przeplyw krwi cos takiego...

Sun mi zalozyl gin wlasnie w rownym 8 tygodniu:)

citrus wow ja jak czytam ksiazke to jedna sie wlecze i wlecze:D

fiołkowa tez mialam bym obawy ze ktos wpadnie w moj brzuch...

mysiak witaj:) i trzymaj sei dzielnie:)

Zapominajka dobra masz kolezanke kisiel w mózgu:D:D

A ja myslalam ze koniec mdlosci i bedzie oki a tu ostatnio codziennie sa i dzisiaj raz wymioty ale kwasem blee

Dziewczyny ja nie wiem może ja mam złote dziecko ale pierwszy rok Ignasia będę wspominała jako najpiękniejszy w moim życiu:-) i jakoś zmęczona bardzo nie byłam , chociaż do dzisiaj dziecko mi się budzi w nocy... Rekompensatą zawsze będzie uśmiech dziecka z rana...;-).

A co do artykułu które podesłała Maggy

http://www.rodziceradza.pl/Rodzice/Na-zawsze,art,300593,2,newest.html

to myślę że nie ma co dziewczyn straszyć. Widać tu macierzyństwo w jakiś pesymistycznych barwach. Coś kobieta chyba ma dosyć bycia matką. Za dużo narzekania a za mało radości..

Dziewczyny nie ma co narzekać trzeba się cieszyć że mamy fasolki. Zanim się obejrzymy ten stan minie a za kilka lat będziemy tęsknić. Objawy są ale to dobrze przecież. Pozytywne myślenie dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
Ja wiem, że to głupie pytanie, ale chyba wszystkiego można się spodziewać ;-)
W ciąży się ma wiele nieuzasadnionych obaw, które trzeba weryfikować, choćby były z tych najgłupszych..

reklama
Do góry