reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie kobietki

Z wielkim strachem wpisuje sie do was....Mam na imię Magda.
Za soba ma 3 straty, 2003, 2005 i czerwiec 2012. mam córeczke 4,5 letnią....

jestem już po pierwszej wizycie, jest pecherzyk w macicy, wielkość odpowiada wiekowi ciąży...
Lekarz obstawił mnie lekami, biore luteine, duphaston i zastrzyki clexane.
Licze a cud, ze tym razem sie uda...

Wstępny termin mam na 27 maj

Pozdrawiam was serdeczne...

Sun.
To moja 3cia ciaza,ale zadnej jeszcze nie udalo mi sie donosic:(
Za obie trzymam kciuki bardzo mocno:tak:

W ogóle, to jest straszne, jak mnóstwo jest teraz poronień...Osobiście nie chciałabym przechodzić tego drugi raz, ale co ma być, to będzie. Przynajmniej tak usiłuję sobie wmówić i się nie martwić...

reklama
Framama widzę, że Twója córeczka ma na imię Franuśka... :-) jak u nas będzie synek to będzie miał na imię Franuś... uwielbiam je... :-)
tak Sun moja córeczka ma na imię Frania . po mojej babci. i jest taka z charakteru podobna do niej. mój M najpierw miał opory ,ale później już ze mną nie walczył .wiedział ,że i tak nie wygra. a kobiecie w ciązy się nie odmawia. ....;-)

ja sama nie wiem ile chce pracować i czy chce pracować.
ja wprawdzie nie mam tak jak Ty , nie biegają wokół mnie dzieci. ale moja praca też należy do wymagających a ja codziennie przychodzącą do dolu leżę na kanapie bo tak mnie kłuje więc nie chcę mieć później do siebie pretensji..
ja nie mogę mlecznych rzeczy jadać bo natychmiast oddaje

Aisha_23.. no widze, ze U Ciebie mrozaczek mieszka w brzuszku zaciskam kciuki za was ...chyba długą droge przeszliście z małżdem....najwazniejsze, ze się udało :) jak cie łapie infekcjaa grzybiczna to odstaw kawe, słodycze... weglowodany głównie... a pij wode z cytryną, jedz czosnek...

Witam
Ciezko nadrobic, brak mi czasu ostatnio. Chwile mam jak mala idzie na drzemke lub jak wieczorem juz spi ehh, w ciagu dnia za nia ganiam, lub ewentualnie koncze zlecone sesje itp ehh, a w pierwszej ciazy bylo tak spokojnie ;)):-D
Witam nowe majowki i odrazu przypomne sprawdzie czy wszsystkie sa ujete na liscie w watku bez komentarzy, jesli kogos brakuje prosze o info zedytuje liste, nie mam wszystkich dat pododow wg miesiaczki, ale nie sposob mi wertowac forum, no chyba ze ktos sie wpisuje w watku gdzie sie przedstawiamy, jak co dajcie znac uzupelnie co brakuje. Troche to nieskladnie napisalam ale gowa mnie dzis boli:eek:

nanulika, nie rozumiem pytania :) Czytam od piątego roku życia, za mną setki, setki książek. To chyba nic dziwnego, że ludzie czytają? :-D

reklama
Ojej, czegoś ciekawego do czytania to od ręki mogę kilkadziesiąt tytułów podać. Ale nie podam, bo wszystko zależy od tego, co Cię interesuje i jakie książki lubisz. Określ się, to Ci powiem :-p

Do góry