reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie kobietki

Z wielkim strachem wpisuje sie do was....Mam na imię Magda.
Za soba ma 3 straty, 2003, 2005 i czerwiec 2012. mam córeczke 4,5 letnią....

jestem już po pierwszej wizycie, jest pecherzyk w macicy, wielkość odpowiada wiekowi ciąży...
Lekarz obstawił mnie lekami, biore luteine, duphaston i zastrzyki clexane.
Licze a cud, ze tym razem sie uda...

Wstępny termin mam na 27 maj

Pozdrawiam was serdeczne...

Sun.
To moja 3cia ciaza,ale zadnej jeszcze nie udalo mi sie donosic:(
Za obie trzymam kciuki bardzo mocno:tak:

W ogóle, to jest straszne, jak mnóstwo jest teraz poronień...Osobiście nie chciałabym przechodzić tego drugi raz, ale co ma być, to będzie. Przynajmniej tak usiłuję sobie wmówić i się nie martwić...

reklama
Framama widzę, że Twója córeczka ma na imię Franuśka... :-) jak u nas będzie synek to będzie miał na imię Franuś... uwielbiam je... :-)
tak Sun moja córeczka ma na imię Frania . po mojej babci. i jest taka z charakteru podobna do niej. mój M najpierw miał opory ,ale później już ze mną nie walczył .wiedział ,że i tak nie wygra. a kobiecie w ciązy się nie odmawia. ....;-)

ja sama nie wiem ile chce pracować i czy chce pracować.
ja wprawdzie nie mam tak jak Ty , nie biegają wokół mnie dzieci. ale moja praca też należy do wymagających a ja codziennie przychodzącą do dolu leżę na kanapie bo tak mnie kłuje więc nie chcę mieć później do siebie pretensji..
ja nie mogę mlecznych rzeczy jadać bo natychmiast oddaje

Aisha_23.. no widze, ze U Ciebie mrozaczek mieszka w brzuszku zaciskam kciuki za was ...chyba długą droge przeszliście z małżdem....najwazniejsze, ze się udało :) jak cie łapie infekcjaa grzybiczna to odstaw kawe, słodycze... weglowodany głównie... a pij wode z cytryną, jedz czosnek...

Witam
Ciezko nadrobic, brak mi czasu ostatnio. Chwile mam jak mala idzie na drzemke lub jak wieczorem juz spi ehh, w ciagu dnia za nia ganiam, lub ewentualnie koncze zlecone sesje itp ehh, a w pierwszej ciazy bylo tak spokojnie ;)):-D
Witam nowe majowki i odrazu przypomne sprawdzie czy wszsystkie sa ujete na liscie w watku bez komentarzy, jesli kogos brakuje prosze o info zedytuje liste, nie mam wszystkich dat pododow wg miesiaczki, ale nie sposob mi wertowac forum, no chyba ze ktos sie wpisuje w watku gdzie sie przedstawiamy, jak co dajcie znac uzupelnie co brakuje. Troche to nieskladnie napisalam ale gowa mnie dzis boli:eek:

nanulika, nie rozumiem pytania :) Czytam od piątego roku życia, za mną setki, setki książek. To chyba nic dziwnego, że ludzie czytają? :-D

reklama
Ojej, czegoś ciekawego do czytania to od ręki mogę kilkadziesiąt tytułów podać. Ale nie podam, bo wszystko zależy od tego, co Cię interesuje i jakie książki lubisz. Określ się, to Ci powiem :-p

Do góry