reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Perełka, jeśli byłaś szczepiona, to już nie masz się o co martwić :)))

Też mówię Wam "dzień dobry!", biegnę robić owsiankę na śniadanie :cool2:

Dzień dobry;
jak mnie się dzisiaj chce spaaaać

Witajcie dziewczyny :)

Chyba przyłączę się do Waszego wątku, bo razem raźniej.
Jestem w 8 tc, jak byłam na pierwszej wizycie w piątek, to maluch miał 14,5 mm i serce biło dzielnie :)
Niestety jestem już po "przejściach" - pierwszą ciążę straciłam, druga ma już 2,5 roku :) Trzecia...
Mówiłam mojej lekarce, że miałam maleńkie niteczki krwi w wydzielinie, ale stwierdziła, że nic złego się nie dzieje, tyle, że wczoraj to się zwiększyło i jestem na Luteinie... Do tego właśnie kończę antybiotyk i chodzę na płukanie zatok, bo dopadło mnie zapalenie...
No nic, wyżaliłam się, może będzie mi lepiej :)

Mam nadzieję, że się szybko poznamy i razem przeżyjemy te 9 miesięcy :)

Witaj;
mam nadzieję, że nie będziesz miała już złych przeżyć!

Fiołkowa, trochę mnie uspokoiłaś ;) ja na szcescie narazie nie wiem co to zgaga, bo nigdy w sumie mi jakos nie dokuczała, nudnosci i wymiotów też narazie nie mam i oby tak dalej, ale to dopiero 5 tydz 5 dzień wiec wszytko sie może zdarzyc...

To jeszcze może być wszystko przed Tobą :-D

co do piersi to mnie bolaly jeszcze jak nie wiedzialam nawet ze w ciazy jestem i tak zostalo do teraz, bol a najbardziej wieczorem dokucza:-(pozatym nic, kompletnie nic, objawy juz przeszly po tygodniu meczenia mdlosci teraz jest ok:rofl2:i mam nadzieje ze tak zostanie, tyle ze placzliwa jestem jakas:confused2:ale to chyba w normie:-D

Płaczliwa też jestem. Rozpłakałam się na widok lwa w telewizorni :szok:

dzien dobry,

perelka86- jesli bylas szczepiona to jak juz tu napisala citrus nie musisz sie martwic, z tymze szczepionki trzeba co 10 lat odnowic u doroslej osoby musialabys zobaczyc kiedy mialas szczepienie, ale w ciazy i tak sie nie szczepi

Gosiulke.majowy- oj ta placzliwosc to i mi dokucza ;) moj m sie ze mnie smieje

czarnulka- wszystko jeszcze przed toba z objawami, choc moze los cie oszczedzi :) ja w pierwszej ciazy taka porzadna zgage mialam od 20 tygodnia, co do zaniku objawow to trzeba sluchac swego ciala, czasem zanikaja czasem nie, staly zanik moze byc niepokojacy i w razie niepokoju u mamy trzeba raczej skonsultowac z lekarzem, mnie piersi tez juz tak nie bola, moze sie przyzwyczailam juz a moze przestaly, ale "wieksze" sa, co do ciagniecia tez juz mniej ciagnie, ale to moja 4 ciazy wiec pewnie juz bardziej elastyczna jestem :)

Iownka- gratuluje udanej wizyty, ja tez termin na wizyte mam dopiero 19 pazdziernika

feelfine- wierze ze ciezka sprawa z tym kiedy powiedziec, jesli powiesdz na starcie o dziecku to wiadomo beda zyczyc tobie i dziecku dobrze ale dla firmy to napewno jakis problem, z drugiej strony odkad powiesz jestes chroniona prawnie... prawde mowiac tez chyba chcialabym najpierw pokazac sie jak z najlepszej strony by zostawic po sobie jak najlepsze wrazenie przed macierzynskim, jak dlugi masz okres probny?

fiolkowa- witaj

Framama- mam nadzieje, ze dzis humorek lepszy, jesli nie to mocno zycze by sie poprawil

zzo- to super sprawa, po 11 godzinach rodzenia bez dostalam to znieszulenie i bylo suoper, czulam skurcze ale nie bole i gdyby nie komplikacje to chyba z usmiechem na twarzy bym normalnie urodzila z tym znieczuleniem :):):)

wszystkim chorowitkom zdrowka zycze

Witajcie Dziewczyny!
Dzisiejszy dzień zaczęłam do gorszego niż normalnie samopoczucia, ponieważ zaczynają mi się powoli mdłości...
Miałam nadzieję, że mnie to nie spotka, ale może to tak ma już być;-)
Widziałam na wizycie wczoraj piękny pęcherzyk, co prawda, podobno nic w nim nie widać, ale ja jak zawsze widzę tam fasolkę. Dwie kreski na teście widziałam w ten sam sposób tylko ja ;-)

Gratuluję Wam wielkich bobasów na USG, ja póki co na bobasa muszę poczekać całe 3 tygodnie i na zaświadczenie o ciąży.

Dawno nie widziałam żadnego wpisu od Dzewelajny - mam nadzieję, że wszystko jest w porządku...

Cześć dziewczynki... :-)

Przeziębienie już ustępuje.... gardło na reszcie przestało boleć... lekarstwo: mleko, miód, czosnek oraz miód z cytryną... :-) Polecam.... ;-)

Wizytę następną mam na 10.10 i już nie mogę się doczekać... może wtedy założy mi już kartę ciąży... bo zrobiłam już badania.... jak myślicie???

Ja będę miała kartę założoną dopiero w 9tym tygodniu, bo terminów nie było...

Podziwiam Was dziewczyny, które teraz zaczynacie nową pracę, w której się musicie wykazać, zdobyć zaufanie pracodawcy itd.
Ja bym chyba nie podołała wyzwaniu..

reklama
Do góry