reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Czesc dziewczyny, widze że nie tylko do mnie to choróbsko wstrętne sie przyplatało :( A co do wizyt u ginekologa, to napewno za jakies 2 tyg zobaczycie bijace serducha ;)) Ja własnie dlatego ide dopiero za 2 tyg, żeby oszczedzic sobie stresu. Aaaa i mam pytanka, niektóre z was mają już dzieci, powiedzcie mi ile utrzymywał sie wam ból piersi i ból jak na @ na początku ciązy ? wiem ze kady organizm jest inny, ale tyle juz sie naczytałam, że nagły zanik objawów zbyt dobrze nie wróży, dlatego troche sie przestraszyłam i sie was pytam. Ja takowe objawy jeszcze posiadam, ale nie chce wpadac w panike jak któregos dnia obudze sie np bez bólu piersi, buziaki :*

reklama
czarnulka, ja w poprzedniej ciąży w ogóle nie miałam bólu piersi, teraz trochę mnie pobolewają, głównie na wieczór.
A jeśli chodzi o moje objawy, to całodzienne przymulenie i wszechobecna zgaga :/
W poprzedniej ciąży wymiotowałam.

Fiołkowa, trochę mnie uspokoiłaś ;) ja na szcescie narazie nie wiem co to zgaga, bo nigdy w sumie mi jakos nie dokuczała, nudnosci i wymiotów też narazie nie mam i oby tak dalej, ale to dopiero 5 tydz 5 dzień wiec wszytko sie może zdarzyc...

Mnie piersi raz bola, a potem mi przechodzi i juz panikuje :) Pierwsze nudnosci dopadly mnie wczoraj dokladnie po wizycie. To chyba ten widok serduszka tak na mnie podzialal :) A moze to wszystko to nie hormony tylko moja psychika :)

co do piersi to mnie bolaly jeszcze jak nie wiedzialam nawet ze w ciazy jestem i tak zostalo do teraz, bol a najbardziej wieczorem dokucza:-(pozatym nic, kompletnie nic, objawy juz przeszly po tygodniu meczenia mdlosci teraz jest ok:rofl2:i mam nadzieje ze tak zostanie, tyle ze placzliwa jestem jakas:confused2:ale to chyba w normie:-D

Eve82 kuruj się, ja imbir dodaje w małych plasterkach do gorącej herbaty.
Citrus moja Gin na pierwszej wizycie też mnie pytała o zwolnienie, ale odmówiłam i mówi do mnie, że jak będę tylko potrzebowała to mam dać jej znać. Taka metoda oszczędzania jest naprawdę fajna, wiem bo kiedyś robiłam podobnie.
Ja_guska gratuluję 12mmJ
Witajcie Malfinka, Aisha_23, Milaf, Fiołkowa gratulacje oczywiście.
Kinga28 gratuluje pomyślnej wizyty! Piękne zdjęcie.
Perełka86 a mi się śniło wczoraj, że krwawiłam i przez to całą noc nie mogłam spać, a rano z lękiem szłam do toaletyL wydaje mi się, że podświadomie człowiek się za bardzo martwi
Maggy77 fajnie mieszkać w tak pięknym kraju, ale wiadomo, że się tęskni, ja mieszkam 300km od mojego rodzinnego miasta i też tęsknie.
Zapominajka serdeczne gratulacje

Ja dziś miałam ciężki dzień, bo w trasie za kierownicą, ale załatwiłam co miałam załatwić, więc jestem szczęśliwa. Wczoraj miałam mdłości i dziś się powtórzyły, nawet nie mogłam swojej ukochanej kawy wypić, więc chyba i u mnie się rozkręciło, poza tym ledwo wstanę rano i już jestem senna i to tak masakrczynie!

ja własnie się zmacałam i mnie chyba już piersi nie bolę, sprawdze jeszcze jutro

Ostatnia edycja:
milaf dolaczaj :) gartulacje:)

kinga super domek dzidziola:)

citrus mnie pol dnia mulilo i nagle wieczorem poszlam po pranie po schodach i dobrze ze tam druga ubikacja bo bym prze zbalkon musiala he

Aisha witaj:)

minervaa starałam sie jak moglam:)

framama cos sie stalo??mam nadzieje ze z dzidziolem ok

fiolkowa witaj:) razem wszystkie przetrwamy:)

czarnulka te objawy moga byc i znikac i nie zawsze to musi wrozyc cos zlego:)

aniaczek mnie tez zawsze nie bola przy dotyku najgorzej jak sciagne stanik a i tez nie kazdego wieczoru:)

A ja jutro ide zrobic badania co gin zlecil trzeba wstac troche wczesniej niz zawsze ech musze jakos dac rade:tak:

ja już wszystkie badania zrobiłam w piątek zabieram je na wizytę, mam nadzieję, że wszystko ok i zobaczę bijące serduszko.

Wyszły mi liczne bakterie w moczu, a tak cytomegalię i toskoplazmoze, różyczkę mam przebytą, pozostałe groźne dla ciąży ujemne.

reklama
Do góry