Elajar - bardzo dobrze kochana zrobiłaś. Nie ma co z nimi się patyczkować. Chociaz gadam tak bo w gębie jestem mocna. Sama się nie mogę doprosić o troszkę inicjatywy w opiece nad małym żebym mogła wyjść na basen czy zakupy inne niż 20 deko wędliny i coś na obiad w osiedlowym sklepiku. Włosy myję rano jak mały śpi. Inaczej nie dałoby rady. W przyszłym tyg muszę się wybrać do fryzjera przed weselem. Ciekawe. Już jak miałam w planach spotkanie ze znajomymi to powiedział, że owszem mogę iść, a jego i młodego zawieźć do teściowej. Ooo! i już znalazł sobie odciązenie do opieki...a ja w takiej sytuacji z pewnością bym się wyluzowała na tym spotkaniu. Dobrze, że z racji pogody odwołaliśmy.
Dzisiaj znowu ze spaceru na rękach. Mdła - miękka dupa ze mnie. Obudził się i od razu w ryk. To wzięłam na ręce,a potem już nie szło odłożyć. Uprzejma babuszka z ławeczki obok w dobrej wierze wspomniała, że płacze bo jest głodny lub pić mu się chce (jadł godzinę wcześniej). Tylko dlatego, że to naprawdę starsza kobieta była grzecznie się uśmiechnęłam i odparłam, że najprawdopodobniej tak. No nie mogę sobie z tym poradzić. Biorę i odkładam i udaję twardą ale on taaak się wydziera. Ło matko, na całą dzielnicę. Biorę znów i znów odkładam, a u niego reakcja taka sama. Jak poparzony. Poradźcie coś, bo skończy się tak że nie będziemy na spacery wychodzić![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzisiaj znowu ze spaceru na rękach. Mdła - miękka dupa ze mnie. Obudził się i od razu w ryk. To wzięłam na ręce,a potem już nie szło odłożyć. Uprzejma babuszka z ławeczki obok w dobrej wierze wspomniała, że płacze bo jest głodny lub pić mu się chce (jadł godzinę wcześniej). Tylko dlatego, że to naprawdę starsza kobieta była grzecznie się uśmiechnęłam i odparłam, że najprawdopodobniej tak. No nie mogę sobie z tym poradzić. Biorę i odkładam i udaję twardą ale on taaak się wydziera. Ło matko, na całą dzielnicę. Biorę znów i znów odkładam, a u niego reakcja taka sama. Jak poparzony. Poradźcie coś, bo skończy się tak że nie będziemy na spacery wychodzić
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)