Cześć dziewczęta.
My już dzisiaj u babuszki czt. moja mama. Rano szybkie zakupy. Miały być długie, mama miała poglądać to i owo, ale dziecko miało spać. Niestety :/ I dawaj na rączki. Ja nie wiem jak wy to ogarniacie, że możecie z dziećmi i na zakupy iść i na długi spacer, do znajomych i na weekend wyjechać, a nawet podloge w przedpokoju zmienić :-). To też pójdzie wszędzie, ale na moich rękach , a ja już nie daję rady...
Noelle -----witaj - BB można równiez zainstalować jako aplikację na telefonie. Idealna nie jest ale przeczytać można co u współtowarzyszek i szybko odpisać. Paki nie kupowałam ale to może być niezły pomysł. Ja bym się tylko bała że z 20 ciuchów 5 będzie ok "nówki" a reszta szmaty i generalnie ktoś sobie problem ze swojej głowy zwali na moją. Ale kiedyś się przyglądałam. Niektóre na zdjęciach wyglądały interesująco. Też na ebayu jeszcze nic nie kupiłam a zakupy w sieci nie są mi obce...o nieee
Dziewczyny jesli chodzi o kombinezon na zimę to czy rozmiarówka już uwzględnia to że dziecko jest jeszcze pod spodem upatulone, czy lepiej samemu wziąć to pod uwagę i kupić rozmiar większy? Heh i ciekawe czy jeden rozmiar wystarczy na całą zimę, jak u nas trwa do kwietnia :/ Może jakieś wielorazowe mamy mają mądrą radę dla debiutantki?
Camel-----sprzedaj jakies dobre rady koleżankom z bb. Może jakieś ciekawostki od rehabilitantki? Skrobnij jak będziesz miała czas.
Evi-----ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu dla Twojego samozaparcia. Mi na razie udaje się hula hop po kilka minut. Przeszkadza absorbujące dziecie i siniaki na schabach. A jem też byle co. I zazwyczaj pożadnie zjem dopiero jak mąż wróci z roboty.A czasem wróci o 17, czasem o 18, i bywa że o 19. I wtedy dopiero wpierniczamy obiad...to nie ma dziwne. Ale waże się codziennie, żeby nie przegapić. Teraz mam +1 kg, czyli jeszcze 1 kg gdzieś mi zginął, ale jak mówiłam mam 10 letnią i 10 kilogramową nadwagę. Na basen też jeszcze nie udało mi się wyjść. Jedyny sport to seks
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Moja rana po cc też wygląda ok.
Kamila ---- takie kupy to u mnie codzienność.Przebieram i jego i siebie.
Co do kupsztali---- nie pamiętam czy moje dziecko od urodzenia zrobilo jakąś "samo". Zawsze kiedy ssie, czy kiedyś cyca czy teraz butlę. Bywa różnie, czasem regularnie rano na pierwszym posiłku a czasem mu schodzi aż do wieczora. No i bywa że w ogóle nie ma, tak jak wczoraj. Myślicie ze to normalne.?? To chyba znaczy, że nie ma mięśni tłoczni brzusznej skoro sam nie potrafi wydusić. Musze spytac pediatrkę. W środę szczepienie.
Ja robilam 5w1 + pneumo, wzw niestety euvax - taki mu zafasolili w szpitalu po urodzeniu. Jakbym zdazyla z reakcją naciskałabym na engerix. No ale nic to. Ufam, że wszystko będzie ok.