reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dostałam okres równo po roku, a miało być tak pięknie, jak mi obiecywał ginekolog.... widać nie zna się :) Namawiał mnie do wkładki , 400 zł nota bene, polecacie? Mdła ja tam w pełnie wierze, a moja teściowa to dopiero maniaczka faz księżyca, nie posadzi nic jak księżyc nie taki, wlosów nie obcina po pełni, mówię wam czad, ma kalendarz z tymi fazami i żyje według harmonogramu:)
Co do wścieklizn malizn mój też to ma szczególnie jak jest śpiący, w ostatecznym pojedynku przegrywam biorę na ręce tule , lule a on śpi 5 min, a ja wściek, leży obok po takiej akcji i bawi się rączkami, kurde słodki jest i ten jego uśmiech, wybaczam mu wszystko, za to jego tata ostatnio doprowadza mnie do szału.

Miałam nie pić mleka po chyba nie trawię laktozy wydyma mnie po tym i mam brzuch jak balon, ale uwielbiam płatki kukurydziane z zimnym mlekiem i kakao i one dziś na mnie tak patrzyły i przegrałam z nimi, słaba jestem , a tak sobie obiecałam , ze nie będe żreć, co się zmieszcze do kiecki co sobie kupiłam na chrzest , wprawdzie w szmateksie, ale taka piękna i dopasowana :):):) jeszcze szpilek szukam, byłam ostatnio w butach wszystkie za 29 zł:) ale tam robią buty na słonie wszystkie mi wyskakiwały, no nic trzeba będzie iść do ccc i wydac więcej, tyko szkoda na jeden raz , bo ja nie szpilkowa

Ostatnia edycja:
reklama
Mdła...ja z kolei tez mam ochotę wypchać moje miauczące futro..bo od północy do 2 łazi i drze mordę nie wiadomo o co... złośliwa jest i budzi Janka....

Czasem to mam myśl zeby ją dosłownie oddać bo nie przez dziecko nie śpie tylko przez kota...

My zawsze straszymy zwierzyniec:szklane oczka juz zamowione!Juz w drodze! :-D Ale sa tacy slodcy jak sie poloza obok siebie na kanapie i spia...Za chwile jedno sie obudzi,da po lbie drugiemu-prawdziwe kochajace sie rodzenstwo :-D

Wiolonczela ja tez nieszpilkowa ale wyznaje zasade,ze kazda kobieta powinna miec w szafie porzadne szpilki.I kupilam sobie takie wydajac 150zl lat temu kilka.I mialam je raz! :-) Ale w razie potrzeby-posluza;-)

Ewcia jak w klamocie Malizna jezdzila to ja tak kladlam.I to dzialalo.Wychylala sie,zagladala az sie tak zmeczyla,ze zasypiala :-D Ale Glodomoria jest naprawde silna.I duza w dodatku.Wiec moze dlatego?W kazdym razie nie zaszkodzi sprobowac.Chyba ze dziecko w ogole nie lubi lezenia na brzuchu i dozna eksplozji histerycznej :confused:

Elajar ja juz kidys pisalam.2-latka+blizniaki?Jestes wieelka :)

Ostatnia edycja:
kurde ja też tu zaglądnełam pierwszy raz od dawna i widzę że forum świetnie sobie bez nas radzi :) Mam tylko szybką wiadomość do AGARY, jak to przeczytasz to proszę odezwij się do marciosz, bardzo byśmy cie chciały zaprosić na naszą grupę na FB

..............

Załączniki

• P8168815.jpg
    P8168815.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 63
  • P8078677.jpg
    P8078677.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Forum jakoś przędzie. Raz głośniej raz ciszej ale i tak za czasów ciążowych to był tu młyn w porównaniu tego co teraz :)

k.a.j.a moze nie znasz, a ja mam wrażenie jakbym znała, bo przez ciążę podczytywałam. Teraz żałuję że od razu nie zaczęłam pisać, bo miałabym okazję was wszystkie bardziej poznać. Wstyd mi za siebie :zawstydzona/y:

Fajnie, że wpadłyście.

Ja z młodym dziś wybrałam się do mamy. Zawsze to jedne ręce do noszenia więcej. Wścieklizny ciąg dalszy... :/

wiolonczela - ja na popologowej wizycie u ginki miałam pogadankę antykoncepcyjną, ale jakoś do wkładki się nie przekonam. Na tabletki tez się jeszcze nie zdecydowałam. Brałam za młodu i wydaje mi się, ze dlatego miałam pózniej problem z zajsciem. Chociaz ginka mówiła, ze to raczej dlatego ze przytyłam :( Na razie troszkę na ryzyko. Tylko mi oferowała jakiś implant za 1000 zł :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczątka :)
Mnie też na chwilę przywiało.
U nas wszystko dobrze, Mała właśnie zasnęła na macie. Duży obudził się, ale oznajmił, że jeszcze "się nie wyśpił" i padł koło mnie na kanapie ;)

Może Wasze marudki przechodzą jakiś skok rozwojowy i dlatego im nic nie pasuje?

Do góry