reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

hej

u nas tez chyba skok rozwojowy...przynajmniej u Tomka, bo marudny sie zrobil okropnie, a moze to zęby.... sama nie wiem

jutro szczepienie...3 dawka pneumokoki

a ja chyba jutro pojde do lekarrki....bo znowu gardlo szwankuje...pewnie bedzie antybiotyk ponownie...echhhhh

poza tym w niedziele urodzil sie moj malutki bratanek....3200g i 57cm
bylam wczoraj w szpitalu...taki malutki w porownaniu do moich maluchow...i nawet Ania teraz mowi, ze Iza duza, Tomek duzy, a dzidzius maly :) (Ania byla ze mna zeby obejrzec dzidziusia)

poza tym wszystko bez zmian...nadal uzalezniona od tesciowej, ale sie przyzwyczailam (dotarlysmy sie)

pozdrawiam

reklama
skoro wszystkie malizny wariują to może " babcia" mdłej ma znowu racje i to wina pełni...kiedy to sie skończy ja sie pytam mdła babciu czarownico-wróżko...

Wiecie...zawiązał sie już wątek majówki 2014...pamiętacie niedawno my zaczynalysmy a tu nasze szkraby takie duże...

Ostatnia edycja:
Też zauważyłam, że są już majówki na 2014. Ciepło się na sercu robi :)
Mdla pisała że najdalej pojutrze. Czekam niecierpliwie.
Kurcze mam nadzieje że u nas nosidełko się przyjmie bo mam ochotę na taki sport :) założyć go na brzuch, zarzucic dresik adidaski i marszowym krokiem popitolic na spacer. Tempo spacerów z wózkiem na razie mnie dobija. A wesela tuż tuż. Do tego wrzesniowego chyba juz nie zdzialam za wiele ale na pazdziernik dało by radę! Do roboty Ewka! Szlus na lodówkę i słodycze! Ogladam czasem taki durny program chyba na TLC. Gosc ma tam powiedzenie fish water and salad :D i tak trzeba sobie co rano mówić :D
A drzewa też na malizne działają. Patrzy, hipnotyzuje i zasypia.

camel miał wysypkę na buzi, rączkach i klatce piersiowej,
my się chustujemy.
a maclarena techno xlr polecam z czystym sercem.

mój też dziś był na nie,dobrze ,że już noc jest.

Hej,
Jak ja wam zazdroszczę spokojnych spacerów ...u mnie zawsze jest wrzask i buzia czerwona,a potem brak tchu i mama musi na ręce:-( masakra!
Wiec teraz wychodzę ale jak już bąbel utulany smacznie śpi,nie mogę doczekać sie kiedy przejdziemy na spacerówke może będzie lepiej:-)

Kobietki moje drogie, narzekacie na spacery z jednym dzieckiem....a u mnie dwojka. Jak jedno spi, to drugie nie...to drugie wrzasnie to obudzi pierwsze i tak na zmiane...

Nawet w nocy jak juz jedno sie obudzi na karmienie to od razu karmie drugie zeby za jakis czas nie miec pobudki obojga...kwestia wprawy :)
Zazdroszcze tym, ktore juz przesypiaja cale nocki....ojjjj...ja to predko sie nie wyspie na maksa...ale coz...najwazniejsze, ze dzieci zdrowe, rosna az za szybko....niedlugo do szkoly beda szly :)

spokojnej nocki, zmykam wreszcie

Dzien dobry!
Myslicie,ze to naprawde pelnia?W sumie po przepowiedzeniu daty porodu babci mozna(choc nie trzeba cale szczescie ;-)) uwierzyc we wszystko :-D Ale ja obstawiam skok rozwojowy 15.19 tydzien...

Malizna spi ostatnio wlasciwie tylko na spacerach.I lubi je bardzo.Wspolczuje trudnosci w spacerowaniu.A probowalyscie polozyc dziecko na brzuszku zeby wygladalo z gondolki?Gdzies czytalam,ze to pomaga.:tak:Przynajmniej niektorym...

Licza sie checi :-D
Udalo mi sie odlozyc Malizne spiaca do lozeczka to teraz kocio-psia wojna.I sie ganiaja po domu!Jak mi ja obudza to wypcham i postawie na szafie chyba... :-D

reklama
Dzień dobry wam.
Ja też już 3 raz się zbieram żeby napisać.
Uwaga, uwaga! dziecko mi zanęło samo w leżaczku więc cichutko złożyłam pranie, rozwisiłam nowe i myślę napije się kawy...hałas młynka obudził młodego...nie będzie delektowania się :/ masakra.

Farma właśnie o xlr myślę i teraz pewnie się zdecyduję skoro i Ty polecasz. Zawsze to opinia " znajomej" użytkowniczki-forumowiczki. W niektore opinie na forach nie dowierzam.

Mdła - nie wiem czy by moje dziecie dało radę w wózku na brzuchu. I chodzi tu głównie o to, że na brzuchu. Co prawda nie próbowałam ale czy on by już się tak wysoko podniósł zeby obserwować :confused:

j-ulka - łączę się z Tobą w spacerowych ewolucjach.
Elajar - można ocipieć :) a jak zafasolkowałam to chciałam żeby były bliźniaki :D

Ech muszę to moje spacyfikowac bo juz się pyrga, że chyba zaraz odfrunie.

Ostatnia edycja:
Do góry