reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

hej

u nas tez chyba skok rozwojowy...przynajmniej u Tomka, bo marudny sie zrobil okropnie, a moze to zęby.... sama nie wiem

jutro szczepienie...3 dawka pneumokoki

a ja chyba jutro pojde do lekarrki....bo znowu gardlo szwankuje...pewnie bedzie antybiotyk ponownie...echhhhh

poza tym w niedziele urodzil sie moj malutki bratanek....3200g i 57cm
bylam wczoraj w szpitalu...taki malutki w porownaniu do moich maluchow...i nawet Ania teraz mowi, ze Iza duza, Tomek duzy, a dzidzius maly :) (Ania byla ze mna zeby obejrzec dzidziusia)

poza tym wszystko bez zmian...nadal uzalezniona od tesciowej, ale sie przyzwyczailam (dotarlysmy sie)

pozdrawiam

reklama
skoro wszystkie malizny wariują to może " babcia" mdłej ma znowu racje i to wina pełni...kiedy to sie skończy ja sie pytam mdła babciu czarownico-wróżko...

Wiecie...zawiązał sie już wątek majówki 2014...pamiętacie niedawno my zaczynalysmy a tu nasze szkraby takie duże...

Ostatnia edycja:
Też zauważyłam, że są już majówki na 2014. Ciepło się na sercu robi :)
Mdla pisała że najdalej pojutrze. Czekam niecierpliwie.
Kurcze mam nadzieje że u nas nosidełko się przyjmie bo mam ochotę na taki sport :) założyć go na brzuch, zarzucic dresik adidaski i marszowym krokiem popitolic na spacer. Tempo spacerów z wózkiem na razie mnie dobija. A wesela tuż tuż. Do tego wrzesniowego chyba juz nie zdzialam za wiele ale na pazdziernik dało by radę! Do roboty Ewka! Szlus na lodówkę i słodycze! Ogladam czasem taki durny program chyba na TLC. Gosc ma tam powiedzenie fish water and salad :D i tak trzeba sobie co rano mówić :D
A drzewa też na malizne działają. Patrzy, hipnotyzuje i zasypia.

camel miał wysypkę na buzi, rączkach i klatce piersiowej,
my się chustujemy.
a maclarena techno xlr polecam z czystym sercem.

mój też dziś był na nie,dobrze ,że już noc jest.

Hej,
Jak ja wam zazdroszczę spokojnych spacerów ...u mnie zawsze jest wrzask i buzia czerwona,a potem brak tchu i mama musi na ręce:-( masakra!
Wiec teraz wychodzę ale jak już bąbel utulany smacznie śpi,nie mogę doczekać sie kiedy przejdziemy na spacerówke może będzie lepiej:-)

Kobietki moje drogie, narzekacie na spacery z jednym dzieckiem....a u mnie dwojka. Jak jedno spi, to drugie nie...to drugie wrzasnie to obudzi pierwsze i tak na zmiane...

Nawet w nocy jak juz jedno sie obudzi na karmienie to od razu karmie drugie zeby za jakis czas nie miec pobudki obojga...kwestia wprawy :)
Zazdroszcze tym, ktore juz przesypiaja cale nocki....ojjjj...ja to predko sie nie wyspie na maksa...ale coz...najwazniejsze, ze dzieci zdrowe, rosna az za szybko....niedlugo do szkoly beda szly :)

spokojnej nocki, zmykam wreszcie

Dzien dobry!
Myslicie,ze to naprawde pelnia?W sumie po przepowiedzeniu daty porodu babci mozna(choc nie trzeba cale szczescie ;-)) uwierzyc we wszystko :-D Ale ja obstawiam skok rozwojowy 15.19 tydzien...

Malizna spi ostatnio wlasciwie tylko na spacerach.I lubi je bardzo.Wspolczuje trudnosci w spacerowaniu.A probowalyscie polozyc dziecko na brzuszku zeby wygladalo z gondolki?Gdzies czytalam,ze to pomaga.:tak:Przynajmniej niektorym...

Licza sie checi :-D
Udalo mi sie odlozyc Malizne spiaca do lozeczka to teraz kocio-psia wojna.I sie ganiaja po domu!Jak mi ja obudza to wypcham i postawie na szafie chyba... :-D

reklama
Dzień dobry wam.
Ja też już 3 raz się zbieram żeby napisać.
Uwaga, uwaga! dziecko mi zanęło samo w leżaczku więc cichutko złożyłam pranie, rozwisiłam nowe i myślę napije się kawy...hałas młynka obudził młodego...nie będzie delektowania się :/ masakra.

Farma właśnie o xlr myślę i teraz pewnie się zdecyduję skoro i Ty polecasz. Zawsze to opinia " znajomej" użytkowniczki-forumowiczki. W niektore opinie na forach nie dowierzam.

Mdła - nie wiem czy by moje dziecie dało radę w wózku na brzuchu. I chodzi tu głównie o to, że na brzuchu. Co prawda nie próbowałam ale czy on by już się tak wysoko podniósł zeby obserwować :confused:

j-ulka - łączę się z Tobą w spacerowych ewolucjach.
Elajar - można ocipieć :) a jak zafasolkowałam to chciałam żeby były bliźniaki :D

Ech muszę to moje spacyfikowac bo juz się pyrga, że chyba zaraz odfrunie.

Ostatnia edycja:
Do góry