reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam ;-) Dla wszystkich mam ze Śląska:

Poszukujemy maluszków urodzonych po 27 maja na darmową sesję noworodkową. Zdjęcia odbędą się w Gliwicach 8-9 czerwca (dojazd na sesję we własnym zakresie). Rodzice otrzymają zdjęcia w postaci plików cyfrowych.

Kontakt: 608042046 lub 662278152

maluchwarsztaty.jpg

Przykładowe zdjęcia:

Fotosister | Agnieszka Dziduszkiewicz - fotografia noworodkowa dziecięca, , portretowa, rodzinna | Gliwice, Zabrze, Rybnik, Śląsk
https://www.facebook.com/Fotosister?fref=ts

lub mój blog

http://www.magdalenatrzeciak.com/blog
https://www.facebook.com/pages/Magd...worodkowa-dziecięca-Webdesign/143695842320855

Jeśli znacie lub same jesteście chętne prosimy o jak najszybszy kontakt!

Takie zdjęcia to najpiękniejsza pamiątka :)

Zdjęcia w 100% free!

reklama
Piękna pogoda na Dzień Dziecka... nie ma co :)
No, ale nie ani 14 stopni ani mżawka nie przeszkodziły nam zabrać dzieciaki do parku na atrakcje zorganizowane przez miasto. Bączek smacznie spała zapakowana po nos w wózku a Darek : po raz pierwszy jadł watę cukrową, obejrzał wozy strażackie a także siedział kilka razy za kierownicą jednego z nich. Następnie próbował uprowadzić do domu pluszowego lwa animatora z koszykiem cukierków. A na koniec wyskakał resztki energii na dmuchanym placu zabaw i grzecznie dał się zabrać do domu. A ja nie sądziłam, że może być tak normalnie dwa tygodnie po porodzie...

Hej
Dziewczyny! ja na chwilke,jestem w szpitalu,mam moja kochana kluske ze soba,urodzila sie wczoraj przez cc, 4150 i 65cm dlugasna,:)czujemy sie super,pewnie do poniedzialku nas potrzymaja.widze,ze malo juz zostalo dwupakow:)nie mam jak doczytac,bo internet mam tylko w telefonie,trzymajcie sie ,papa

łaaaaaaaaaaaaaaaaaał znikliśmy z listy "przyszłe mamy" teraz jesteśmy oficjalnie "dzieci urodzone w 2013" yeaaaaaaa

majra -gratulacje !!!! długaaa faktycznie

reklama
witam cioteczki :) pewnie nikt mnie nie pamięta w sumie to si enie dziwie bo udzieliłam się tylko parę razy ale codziennie was czytam i powiem szczerze ze dodajecie mi duuuzo otuchy. Jestem trochę nieśmieła wiec wiele razy zabierałam sie żeby napisać i nie wychodziło za co was przepraszam a tak po za tym termin miałam na 27 maja i dalej chodzę w dwupaku niestety :( Będzie córeczka i chyba uparta po mamusi że wyjść nie chce . Wszystkim mamciom ż dzidziusiami i tym w dwupakach najlepszego :)pozdrawiam :)

Do góry