reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No powiem wam laski, ze wyrobilysmy sie ladnie z rozpakowywaniem skoro tylko 2 nam na czerwiec zostaly :D

Tak wiec gratuluje rozpakowanym, a za dwupaki trzymam kciuki oczywiscie ;)

Ja jeszcze nie polozylam sie spac i zastanawiam sie czy mi sie teraz oplaca, bo moj baczek spi od 21 i pewnie lada moment obudzi sie na jedzonko.
Od kilku dni zabieram sie za opisanie mojego porodu zanim zapomne szczegoly, ale jakos mi kurka nie idzie :] Postaram sie zrobic to jutro w koncu ;)

Weszlam dzis w dzinsy z przed ciazy :D Ale oponka mala na brzuchu jeszcze jest i zastanawiam sie ile waze...

reklama
Ardzesh gratuluje!

A ja nadal kurcze dwupak jestem, Elsa czy ty tez mnie opuscilas dzis w nocy czy mam jeszcze towarzyszke w niedoli? Wczoraj odeszlo mi kawal czopa I sie ludzilam ze moze maj zalicze a tu wielkie nic. Mala czekala na lepsza pogode :) u mnie dzis pieknie, moze sie skusi uparciucha. Dziewczyny trzymajcie kciuki za ten weekend bo nie chce jej sila wypedzac.

Joasia jeszcze troszkę i na ciebie przyjdzie czas!!!!:)
ardzesh GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

i wszystkim waszym pociechom mamuśki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!!!
fajnie, co?????:-):-):-)

U nas to normalnie dzieciaki w kolejkę trzeba było ustawić do buziaków!! ależ mi się podoba takie życie w "gromadce"!:-)

Kartagina, podziwiam Twoją cierpliwość i umiłowanie do tego potrójnego macierzyństwa :tak: Na pewno fajnie jest mieć troje dzieci, ale chyba nie każdy by podołał, mnie zdecydowanie wystarczy jedno, które czasami mnie wkurza :-D

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka! Wszyscy dziś obchodzą, bo każdy kiedyś był lub jest (dziecioki nasze :D) dzieckiem, więc każdemu mnóstwo słodkości i radości! :-p

Citrus dzięki!! dziś przy śniadaniu tak pół żartem pół serio rozmawialiśmy o planach za jakieś 4 lata z 4 dzidziolem:) moja mama zawału dostanie chyba!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

jak to leci, twój klusek już 4 tygodnie skończył!! tylko 2 do wyklucia, jejku...

myślę że się na FB przerzucę bo tu jakoś cisza a ja nie mam już tyle czasu a jak mam to mało mam pisze..ŻYCIE!

Kartagina, my na FB wchodzimy nawet nocą, z komórek, podczas karmienia :-D No bo co innego robić, jak dziecko ciumka... :sorry2:

reklama
Witam drogie mamusie ,jaki tu spokój ,kazda zajeta swoim maleństwem już teraz rozumiem to w 100% ja na razie tez nie mogę się ogarnoc z nowa sytuacja .

Trzymam &&& za nasze ostatnie dwupaczki abyście się szybko i naturalnie rozpakowaly.

Do góry