reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej kobietki :). Podbijam pytanie, jak dostać sie do grupy na fb no bb faktycznie cisza? Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Pewnie ze chcialabym dolaczyc do was na FB tylko napiszcie jak to zrobic kobitki?

Marja, o kurna to moja tez moze byc taka dluga?! ja mam 172cm a maz 198cm, tylko ja mam male brzucho, nawet musialam miec dodatkowe usg w 36tc przez to, ale wyszlo dobrze i na wtedy miala wage jakies 2620g czyli w normie, mam nadzieje ze sie zbyt nie rozciagnela przez te 5 natepnych tygodni, bo inaczej musze zmienic rozmiar ciuszkow w szpitalnej torbie :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przebuszowalam majowkowy watek i znalazlam info jak sie na FB dostac :tak: Prosze bardzo!

Zauwazylam ze malo osob juz tu przesiaduje i o wiele wiecej dzieje sie na fb tak ze kto jeszcze nie dołączył do nas to pisać wiadomość prv do marciosz ze swoimi danymi i wtedy ona wysyła zaproszenie. Na fb wszystko jest prywatne i tylko nasza grupa widzi co kto i kiedy pisze.

reklama
dzień dobry

oooooo a nas już przenieśli :szok:

ja mam ogólnie hopla na wszystko - sprzątam, gotuję, piekę itp chyba nadrabiam zaległości
a bałam się o swoją formę po tym wielomiesięcznym leżeniu :rofl2:
mam nadzieję, że za szybko nie padnę :laugh2:

Moja Maleńka jest bardzo regularna i dzięki temu wszystko mogę sobie rozplanować :happy2:
mam jeszcze godzinkę do jej pobudki, to nadrobię BB

Marja
- gratulacje! najdłuższe majowe dziecię Ci się trafiło :-)wszystkiego dobrego

dwupaki
- nieustające kciuki

Elajar - nie martw się, ja zostaję na bb i nigdzie się nie wybieram ;-)

mmmm ciacho zaczyna pachnieć :-)

Do góry