@Nia - ale przypadek
Ja tez jestem z Hamburga, a dokladnie mieszkam w okolicach Mundsburg. Fajnie ciesze sie bardzo. Na kiedy masz termin okreslony?
Ja na 17.05 ale dokladniejsza date mam nadzieje ustalimy w poniedzialek (o ile sie serduszko juz pokaze).
@Lorelain - z tego co mi lekarz mowil to tunczyka nie mozna czesciej niz 2 male puszki tygodniowo. W mniejszej ilosci ta trec nie bedzie szkodliwa ani dla Ciebie ani dla malenstwa. Ja tez jem od czasu do czasu jak mam ochote, choc mi teraz chec na ryby zupelnie przeszla, a tak je uwielbialam
@nanulika - mysle tak jak reszta, zadnych kredytow, atmosfery nie tworzy jakas super wystawna sala balowa. Jak wy bedziecie sie czuli dobrze to i wspomnienia beda dobre. A to jest przeciez najwazniejsze. Ja tez nie mialam wystawnego slubu i wcale tego nie zaluje.
@citrus - ja tez bardzo lubie ta salatke z tunczyka tak jak ty, tylko dodaje zamiast majonezu jogurtu wymieszanego z poszatkowanymi ziolami. Niewielka roznica ale mam poczucie, ze jem troche zdrowiej.
@Maggy77 - no z imieniem Lotty to narobilismy sobie "wrogow" wsrod przyjaciol, bo po narodzinach okazalo sie ze przynajmniej dwie pary z najblizszego grona przyjaciol chcialy dokladnie tak swoje ewentualne corki nazwac. Teraz juz odpada.
W ogole to z imionami to jest smiesznie u nas w zwiazku. Z doswiadczen wokol to raczej kobiety wybieraja imie, a faceci akceptuja. Moj maz natomiast juz w dziecinstwie (powaznie) wybral sobie imiona po rodzinie, ktore jego dzieci beda nosic i nie bylo z nim zadnej dyskusji. Na szczescie imie dla dziewczynki podobalo mi sie. To dla chlopca nie tak bardzo ale o to jeszcze bede ewentualnie walczyc.
I dziewczyny okropne jestescie z tymi kulinarnymi tematami. Ja jestem krotko po obiedzie, a znow mnie ochota na jedzenia naszla