reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

aniaczek &&&&&& mam nadzieję że to uż TO na 100%
u mnie dalej bez zmian, nic się nie rozkręciło, mała wariuje więc raczej dziś nie rodzę :p dam pierwszeństwo 39 i 40 tygodniowi ;)

reklama
dziewczyny jak zwykle nie mogę spać. więc dzień dobry!
ja dziś kończę 37 tydzień . oł jeeeeeee! mam zielone światlo ,więc mogę rodzić.
byle nie dziś ,bo 05.05. są imienieny Waldemara (Cytryna bez urazy :-p) a ja mam wujka o tym imieniu ,którego średnio lubię i nie chce ,żeby dziecko dzieliło ten dzień z nim.:-p:cool2:

Sembo współczuję opuchlizny!
Aniaczek no i jak tam? pochwal się!

Zap, Fiołkowa fajnie ,że miłość braterska kwitnie.mam nadzieje,że u nas też tak będzie:-)

Jak ja nie lubie nocy.... I tak sie nie wysypiam..a wszystko ciagnie, boli...niewygodnie... Mnie tez pobilewaja pachwiny...i czasem cos kluje w szyjce... Jak mi doktorek w srode znowu powie ze zadnych oznak rychlego porodu to sie obraze...

Kurcze z tymi stopami to mnie kolorowa przestraszylas bo ja mam pletwy większe o 1,5 rozmiaru...i mam cicha nadzieje ze po rozpakowaniu wroci do normy...nie widze inaczej...bo dosyc ze garderobe musze wymienic na słoniową to jeszcze buty dojdą???

Ciekawe jak tam postępy u Aniaczek &&&&&&&&& mam nadzieje ze gladko jak ostatnio na bb w zwyczaju....

Framama gratulacje ukończonego 37 tygodnia! może będziesz spokojniejsza trochę:)

Sembo! haha!!! dzisiaj mi się śniło że TY urodziłaś:) że wstałam rano, odpaliłam fb a tam Twój post tłustym drukiem:

AAAAAA RODZĘ!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ja dziś raczej nie rodzę,nie zanosi się nic, zresztą obiecałam gin że dotrwam do poniedziałku i jak mam dostać jutro oficjalne pozwolenie to co się będę wychylać:p

ciekawe jak tam nasze rodzące:) mam nadzieję,że już się uporały:)

witam się

ja też mam już nierokendrolowy humor :crazy: u mnie na pokładzie kompletna flauta :eek:

wczoraj pięknie spuchłam, ale dziś już jest normalnie...jeszcze tylko zgagi nie zaliczyłam, więc mam szansę

a lekarze mi tylko mówią, że mam źle wyliczony termin i w sumie rozstrzał prawie miesiąca, także panikować nie będę
od przyszłego tygodnia ktg będę miała codziennie, to małą tak wymęczy, że wylezie :-D

Kessy - ale się uwinęłaś :happy:

aniaczek - oby się rozkręciło na dobre....

camel - jak stopy Ci urosną, to już nie wrócą do dawnego rozmiaru :-(, chyba że to jednak opuchlizna

a z biodrami jest różnie - po Lili mi się zeszły tak, że miałam mniejsze niż przed ciążą i to aż 8 cm:szok:
teraz aż tak bardzo mi się nie rozeszły, więc jest szansa, że nie zmienią rozmiaru
ale mojej siostrze, jak się rozeszły, to już nie wróciły, a chodziła w różnych uciskowych majtach, ale biust tez jej został, a mi nie
czasem, jak biodra mocno się rozejdą, to wracają tylko częściowo, chyba nie ma na nie reguły :sorry:

Hej Wam- moj rodzony brat to Waldemar- tez ma dzis imieniny.

Ja zla od rana :( Nie spalam pol nocy, musialam jesc w miedzy czasie bo tak mnie ssalo wiec rozbudzona jeszcze bardziej, 100 razy siku, ale to nic- mialam skurcze mocne klucia w macicy, ciagniecie, twardnienia....i co???? Rano cisza:crazy: Wkurza mnie to! Wrr! Jestem nie do zycia, od razu humor jakis kiepski mam. A jeszcze mialam takie skurcze łydek ze myslalam ze padne, teraz mam w nich zakwasy!

Ach i okropny sen (jak juz zasnelam:crazy:), ze urodzilam mała i była znieksztalcona, miala ucho jakos nisko i jakies dziwne na plecach i glowie znieksztalcenia, troche wygladalo to jak jakies nie wiem sama, takie odstajace kawalki skory, twarde jak pletwa ryby grzbietowa tylko kilka. Tak plakalam ze az maz mnie obudzil....i znow nie spalam:crazy:

Aniaczek zazdroszcze! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

A i jeszcze "ptaszek" od 4.00 rano spiewał...matko!

Ostatnia edycja:
nanu :))) mogę rodzić! Tylko po południu bo teraz jedziemy na car boota:D
Wczoraj wieczorem brzuch bolał tak że myślę ciul albo idę spać albo rodzę, wziełam dwie no-spy i obudziłam się dziś o 8:00 :p

Cześć ciężarówy :)

Ja bardzo chętnie dziś bym odwiedziła porodówkę ...... tylko skurczy BRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za to pogoda w Wawie cudna :-):-):-) W końcu czuć że to wiosna - ba nawet prawie jak w LATO :)

Któraś się ma zamiar jeszcze dziś rozpakować ?????

Hej dziewczyny.

widzę na fb że minerva rodzi. Także już jednego dzieciaczka na dzisiaj mamy , no i nie wiadomo co z aniaczkiem.

Ja też już w nocy nie mogę spać tylko w kółko myślę o porodzie. No ładna pogoda, może się dzieciaki rozochocą na wyjście ?

reklama
Pchacie sie do kolejki, to nie sprawiedliwe ;( Ehh a może to ja korek robię? Już sama nie wiem... Mam coraz większego dola i mam straszne humorki z tego powodu, czekam jak na zbawienie. KTO MI USTĄPI MIEJSCE

Do góry