citrus
Fanka BB :)
Aaaaaaa my wróciliśmy sobie z krótkiego spaceru nad morzem iiiiiiii... hahahaha, no fart dnia, doprawdy. Idziemy sobie idziemy, a chłopię me jakiejś starszej pani "dzień dobry" mówi. Babka jakaś taka z widzenia obca dla mnie, więc pytam, co to za jedna, a tu się okazuje, że to matka jego byłej. Łahahahahahaha pewnie zaraz telefon był do córki, że jej były wieloletni partner dziecię mieć będzie "Z TĄ MŁODĄ"...
O, a tak w ogóle, to po raz pierwszy od lat zachciało mi się pójść do McDonaldsa, więęęęęęęc jeśli uda mi się dupsko zwlec, to wieczorem się przespacerujemy. O losie, ja i McDonalds, hahahahahahhaha prawie mam wyrzuty sumienia, że moja stopa przekroczy próg fastfoodu Ale myślę sobie, że jeśli dziś pójdę, to następne trzy lata tam nie wejdę, albo i więcej...
O, a tak w ogóle, to po raz pierwszy od lat zachciało mi się pójść do McDonaldsa, więęęęęęęc jeśli uda mi się dupsko zwlec, to wieczorem się przespacerujemy. O losie, ja i McDonalds, hahahahahahhaha prawie mam wyrzuty sumienia, że moja stopa przekroczy próg fastfoodu Ale myślę sobie, że jeśli dziś pójdę, to następne trzy lata tam nie wejdę, albo i więcej...