reklama
A u mnie cały dzień bardzo ładny. Chłodniej niż wczoraj, troszkę zachmurzone niebo, spadło kilka kropel co jakiś czas ale i tak jest cudownie. Szkoda tylko że nogi i ręce spuchły i nie chce mi to zejść. Wieczorem to już w zimnej wodzie je chłodzę i daje mi to ulgę chociaż na chwilę... a tu jeszcze cały miesiąc
Rysia - kurka, przepędź te bestie! Wytęp je!
Noelle - witamy Cię z dzidzią po drugiej stronie brzucha
Magart - z tego co pamiętam, to każde plamienie należy skonsultować z lekarzem.
Julka - nie zazdroszczę zdrówka życzę
Rysia - kurka, przepędź te bestie! Wytęp je!
Noelle - witamy Cię z dzidzią po drugiej stronie brzucha
Magart - z tego co pamiętam, to każde plamienie należy skonsultować z lekarzem.
Julka - nie zazdroszczę zdrówka życzę
Dzisiaj te nogi o dziwo mnie nie bolą; )
Spoko, będę żyć!
Poleżałam 3 odcinki gry o tron z nogami wyżej, wymoczylam je wcześniej, S nasmarowal... spoko...
A tak w ogóle to właśnie skończyłam kolyske, fotelik i wózek. Wszystko gotowe na przyjęcie Matyldy i pozakrywane żeby się nie kurzylo
A z tą główka to szok! Jak ją można czuć? !
Spoko, będę żyć!
Poleżałam 3 odcinki gry o tron z nogami wyżej, wymoczylam je wcześniej, S nasmarowal... spoko...
A tak w ogóle to właśnie skończyłam kolyske, fotelik i wózek. Wszystko gotowe na przyjęcie Matyldy i pozakrywane żeby się nie kurzylo
A z tą główka to szok! Jak ją można czuć? !
kolorowa20
Fanka BB :)
j-ulka nie mam pojęcia... ale ciąża to tak specyficzny stan, że być może stałaś się wrażliwsza na jakieś alergeny czy coś...:/ tu znalazłam jak odróżnić przeziębienie od alergii:
http://www.doz.pl/czytelnia/a1588-Czy_to_alergia_czy_przeziebienie_Poznaj_objawy_alergii
Dziewczyny ja jak patrze na swoje opuchnięte nogi to ryczę ze śmiechu, no buły wielgachne
http://www.doz.pl/czytelnia/a1588-Czy_to_alergia_czy_przeziebienie_Poznaj_objawy_alergii
Dziewczyny ja jak patrze na swoje opuchnięte nogi to ryczę ze śmiechu, no buły wielgachne
ALG
Fanka BB :)
Hej u mnie też chłodno... rano duchota i żar z nieba a teraz chłodek taki średnio przyjemny
Noelle ale fajnie że już jesteś Właśnie zastanawiałam się czy wreszcie Cię wypuścili...
Rysia o matko! Szerszenie boje się cholerstwa strasznie... Pamiętaj, że jeżeli znajdziecie gniazdo, albo będziecie mieli podejrzenie gdzie jest to nie wolno usówać go na własną rękę !!! Najlepiej zadzwonić na straż pożarną ... u mojej siostry usówali gniazdo os wielkości 20 litrowego wiadra...
Wiecie co u mnie to już chyba bardzo blisko... nie wiem czy doczekam poniedziałku...
Skurczybyki są dzisiaj naprawdę silne... kilka razy już mysłałam że będziemy jechać bo miałam takie 2 min co 15 min ale było max 5-6 i przechodziło na 2-3 godziny i znów 3/4 skurcze o podobnej sile i czasie i znow 3 godziny przerwy... Już zaczyna mnie aż kość ogonowa boleć...
Noelle ale fajnie że już jesteś Właśnie zastanawiałam się czy wreszcie Cię wypuścili...
Rysia o matko! Szerszenie boje się cholerstwa strasznie... Pamiętaj, że jeżeli znajdziecie gniazdo, albo będziecie mieli podejrzenie gdzie jest to nie wolno usówać go na własną rękę !!! Najlepiej zadzwonić na straż pożarną ... u mojej siostry usówali gniazdo os wielkości 20 litrowego wiadra...
Wiecie co u mnie to już chyba bardzo blisko... nie wiem czy doczekam poniedziałku...
Skurczybyki są dzisiaj naprawdę silne... kilka razy już mysłałam że będziemy jechać bo miałam takie 2 min co 15 min ale było max 5-6 i przechodziło na 2-3 godziny i znów 3/4 skurcze o podobnej sile i czasie i znow 3 godziny przerwy... Już zaczyna mnie aż kość ogonowa boleć...
reklama
He he mi też nie przyszło do głowy, żeby sobie szperać Ale mnie cytryna zaintrygowała. Ja tam do końca nie jestem przekonana, że to głowa, ale kształt jest ewidentnie głowy i wg mnie za bardzo to twarde, żeby było "tylko" macicą. Ale też mogę się mylić. Wcale nie musiałam głęboko grzebać też za tym czymś.
Plamieniem się nie przejmuję, bo to nie była żywo czerwona krew a pamiętam z pierwszego porodu ile jest krwi z rozwierania szyjki więc jakoś mnie to nie przeraziło szczególnie. Może tym "grzebaniem" coś podrażniłam.
Plamieniem się nie przejmuję, bo to nie była żywo czerwona krew a pamiętam z pierwszego porodu ile jest krwi z rozwierania szyjki więc jakoś mnie to nie przeraziło szczególnie. Może tym "grzebaniem" coś podrażniłam.
Podziel się: