reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
...
j-ulka a może to jakaś alergia, a nie przeziębienie? bo objawy alergii czasami są podobne do przeziębienia.

kolorowa,
ja nigdy nie miałam alergii... a ciąża może wywołać alergię???
właśnie strasznie dziwne że mnie dopadł ten straszny katar- przeziębienie, bo mąż nie jest chory, nie odwiedzali mnie znajomi (jedynie znajoma z miesięczną córeczką, więc jej nie podejrzewam), jedyne to częściej wietrzę mieszkanie od kiedy cieplej na dworze...

U mnie też leje :zawstydzona/y: A właśnie chłopaki miały mi iść po 3 bita :eek:
Zabrałam dzisiaj syna na działkę do południa i wróciłam z baaardzo lekkim, ale jednak plamieniem, bólami dziwnymi i przede wszystkim ze zwichrowanym kręgosłupem.
Z Nianią się rozstaliśmy wczoraj co wpędziło mnie dodatkowo w doła.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj chyba cytryna pisała, że jest w stanie dotknąć główki dziecka. No więc ciekawość ludzka rzecz i okazało się, że ja też jestem w stanie :-) Dziwne uczucie. No i pierwsza myśl - o co tyle krzyku skoro ta głowa taka mała [oczywiście podstawowa myśl matki dwulatka z wielką łepetyną]. A pewnie będę tak jak wtedy największym wrzaskunem na porodówce i będę się darła jak wariatka :-D

Cześć Noelle :) Cieszę się, że już jesteście w domu :) Pochwal się Swoim szczęściem :-)

NIc mi się dziś nie chce :sorry: Dopadła mnie jakaś niemoc :sorry:

Ale dziś tu spokojnie :)

Noelle witaj :-D ależ my Ci wszystkie zazdrościmy:-)

magart, citrus
jakim cudem sięgacie?? próbowałam i trafiłam w pustkę, żadnej głowki

Ostatnia edycja:
reklama
Sembo łączę sie w bólu.....
Noelle witaj i opowiadaj . jesteśmy baaaardzo ciekawe co u Was.
Rysia gniazdo szerszeni? o matko. zlokalizowaliście je?

serio wyczuwacie głowkę? o matko!

J-ulka a może jakaś przejażdżka samochodem z kilmą czy coś.nie wiem czy od ciązy mozna mieć alergie ,ale kto wie.. różne rzeczy się dzieja w ciąży.

do mnie przyjechała siostra (często się spotyykamybo mieszkamy w jednym mieście tylko w 2 odległych dzielnicach) i mam spokój bawi się z Franią.właśnie zjedliśmy kolacje z móstwem warzyw.

Nanu cały czas myśle o Twoich spuchniętych stopach.nie wiem co Ci doradzić Kochana.pewnie Ciębolą nogi, tak naprężona skóra Bidulko.

Do góry