reklama
j-ulka
Fanka BB :)
...
j-ulka a może to jakaś alergia, a nie przeziębienie? bo objawy alergii czasami są podobne do przeziębienia.
kolorowa, ja nigdy nie miałam alergii... a ciąża może wywołać alergię???
właśnie strasznie dziwne że mnie dopadł ten straszny katar- przeziębienie, bo mąż nie jest chory, nie odwiedzali mnie znajomi (jedynie znajoma z miesięczną córeczką, więc jej nie podejrzewam), jedyne to częściej wietrzę mieszkanie od kiedy cieplej na dworze...
U mnie też leje A właśnie chłopaki miały mi iść po 3 bita
Zabrałam dzisiaj syna na działkę do południa i wróciłam z baaardzo lekkim, ale jednak plamieniem, bólami dziwnymi i przede wszystkim ze zwichrowanym kręgosłupem.
Z Nianią się rozstaliśmy wczoraj co wpędziło mnie dodatkowo w doła.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj chyba cytryna pisała, że jest w stanie dotknąć główki dziecka. No więc ciekawość ludzka rzecz i okazało się, że ja też jestem w stanie :-) Dziwne uczucie. No i pierwsza myśl - o co tyle krzyku skoro ta głowa taka mała [oczywiście podstawowa myśl matki dwulatka z wielką łepetyną]. A pewnie będę tak jak wtedy największym wrzaskunem na porodówce i będę się darła jak wariatka
Zabrałam dzisiaj syna na działkę do południa i wróciłam z baaardzo lekkim, ale jednak plamieniem, bólami dziwnymi i przede wszystkim ze zwichrowanym kręgosłupem.
Z Nianią się rozstaliśmy wczoraj co wpędziło mnie dodatkowo w doła.
A z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj chyba cytryna pisała, że jest w stanie dotknąć główki dziecka. No więc ciekawość ludzka rzecz i okazało się, że ja też jestem w stanie :-) Dziwne uczucie. No i pierwsza myśl - o co tyle krzyku skoro ta głowa taka mała [oczywiście podstawowa myśl matki dwulatka z wielką łepetyną]. A pewnie będę tak jak wtedy największym wrzaskunem na porodówce i będę się darła jak wariatka
Noelle1986
hej kochane!!!
my w domu....
zaraz wszystko opisze.tylko moje cyckowe dziecko znowu wzywa....
my w domu....
zaraz wszystko opisze.tylko moje cyckowe dziecko znowu wzywa....
Kamila1988
Noelle witaj ależ my Ci wszystkie zazdrościmy:-)
magart, citrus jakim cudem sięgacie?? próbowałam i trafiłam w pustkę, żadnej głowki
magart, citrus jakim cudem sięgacie?? próbowałam i trafiłam w pustkę, żadnej głowki
Ostatnia edycja:
sembonzakura
aaa ratunku, dziecko mi robi wewnątrz jesień średniowiecza, zastanawiam się jak moje wnętrzności znoszą taki ostrzał...
reklama
Sembo łączę sie w bólu.....
Noelle witaj i opowiadaj . jesteśmy baaaardzo ciekawe co u Was.
Rysia gniazdo szerszeni? o matko. zlokalizowaliście je?
serio wyczuwacie głowkę? o matko!
J-ulka a może jakaś przejażdżka samochodem z kilmą czy coś.nie wiem czy od ciązy mozna mieć alergie ,ale kto wie.. różne rzeczy się dzieja w ciąży.
do mnie przyjechała siostra (często się spotyykamybo mieszkamy w jednym mieście tylko w 2 odległych dzielnicach) i mam spokój bawi się z Franią.właśnie zjedliśmy kolacje z móstwem warzyw.
Nanu cały czas myśle o Twoich spuchniętych stopach.nie wiem co Ci doradzić Kochana.pewnie Ciębolą nogi, tak naprężona skóra Bidulko.
Noelle witaj i opowiadaj . jesteśmy baaaardzo ciekawe co u Was.
Rysia gniazdo szerszeni? o matko. zlokalizowaliście je?
serio wyczuwacie głowkę? o matko!
J-ulka a może jakaś przejażdżka samochodem z kilmą czy coś.nie wiem czy od ciązy mozna mieć alergie ,ale kto wie.. różne rzeczy się dzieja w ciąży.
do mnie przyjechała siostra (często się spotyykamybo mieszkamy w jednym mieście tylko w 2 odległych dzielnicach) i mam spokój bawi się z Franią.właśnie zjedliśmy kolacje z móstwem warzyw.
Nanu cały czas myśle o Twoich spuchniętych stopach.nie wiem co Ci doradzić Kochana.pewnie Ciębolą nogi, tak naprężona skóra Bidulko.
Podziel się: