reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

ALG - aaaaa no faktycznie pierwsza wytrwalas tak długo xD a ja zaraz po Tobie czyli jestem DRUGA. Ciekawa jestem która z nas szybciej się rozpakuje ;)))))) Stawiam na Ciebie coś te moje wróżby się spełniają ostatnio ;)

kartagina - twoja wróżba ze urodze 38 tyg sie nie sprawdziła hehe ;(

reklama
cytryna miała chyba jechać ściągać pessar,szew czy co tam.....
:)

a ja skończyłam 36 tydzień, a co :)

dzień dobry! ja to czuję się jak dyżurna ruchu:) będę Wam tak przekazywać te wieści z radością - a potem nikt mi nie zostanie bezdzietny do przekazania mojej:) żebym z wrażenia urodzić nie zapomniała:))))

3mam kciuki fiołkowa! :D

Heja,

Ale słonecznie!!!!!!!!!!!

Eklerkaa
gratuluję wejścia w ostatni tydzień :)

ALG to ja Ci tak skrupulatnie liczyłan wczoraj tygodnie i napisałam, że pierwsza masz 40 tydzień, to mamy już 2:)

Fiołkowa kolejna trzymam kciuki!!!!!!!!!

Tak Citrus chyba miała jechać ściągać szew.

Magart
to szkoda z tą nianią, bo skoro dzieciak ją lubi to ciężko będzie Wam się z nią pożegnać.

Aśka powodzenia na wizycie.

Mnie w nocy zlapały 3 boleści podbrzusza takie mocne, ciekawe czy to były skurcze, ale pewnie tak.

jak juz to hurtowo w grupie razniej, ciekawe ile z nas do maja zostanie, pewnie polowa bedzie juz po :)

fiolkowa-
trzymam kciuki

magart- jesli niania takie numery odstawia to zrezygnujcie, do niani trzeba miec zaufanie w koncu jest z twoim dzieckiem... ja bym juz wiecej nie dala jej dziecka jesli klamie co z nim robi i gdzie z nim jest

Elajar- na pocieszenie, moj syn ma 3,5 roku a przespal w swoim zyciu moze z 5 nocek... ale tak serio do dzis kilka razy w nocy wstaje, a w polowie nocy wedrowki do naszego lozka... :)

Zapominajka- nie wiem czy pisalas czy ja moze przeoczylam, jak Igorek zareagowal na siostre i jak teraz sie wobec niej zachowuje? na zdjeciu fajnie razem wygladaja ale jak to u was w praktyce?

apropo brodawek- wczoraj w szpitalu mi powiedzieli ze maja specjalna usluge dla zmasakrowanych mam i lecza brodawki laserowo, i blizne po cc tez, jedna sesja kosztuje 8 euro wiec jak mnie cora zmasakruje to sie chyba skusze :)

Framama- no takie skojarzenia ma moja polozna co do tych wod :) mi tam tez bananami nie pachnialo no ale skoro dla niej to zapach bananow... :)

kartagina- no po tym lezeniu wielomiesiecznym i ciezkim porodzie to poboli pewnie, ale trzymam kciuki by jak najszybciej wszelkie bole ustaly

Kora i Natalia--Gratulacje ,,,,Ja sie zastanawiam czy cos na maj zostanie :-D w takim tempie rodzimy :tak:
Zapominajka- smoczek dobre okreslenie :-D ,wieczorem juz tak padam ze on cmoka ,a ja usypiam ..Myslalam ze to ma byc na odwrot ...
Margat-To ty juz nie sprzataj bo do 42 tygodnia bedziesz czekac :-D:-D
Fiolkowa- Kciuki zacisniete &&&&&

Do dupy pojechałam, nie na szew :-D Dopiero skierowanie dostałam, więc skoczę w południe. Mam nadzieję, że nie będą chcieli mnie zostawić, więc nawet torby nie biorę, pi**dolę. Wolę sobie wrócić na porodówkę nawet w nocy, niż czekać tam :dry: :-D

reklama
aniaczek No rzeczywiście synek lubi tą kobietkę, miesiącami nie było z nią większych problemów. No, ale z drugiej strony tak jak pisze nia ciężko powierzać dziecko osobie, do której straciło się zaufanie. Na szczęście oprócz porodu (z którym sytuacja powoli się wyklarowuje) to będę z domu z dwójeczką do grudnia, później Mąż weźmie urlop tacierzyński a później wypoczynkowy i od stycznia pewnie będziemy szukać kogoś nowego.

zapominajka Przyłączam się do prośby Nia o odpisanie jak tam Igorek i pojawienie się rodzeństwa :-)

citrus No to może zaraz będziesz następna jak takie tempo tu panuje a Ciebie rozsznurują :-D

Ostatnia edycja:
Do góry