reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

No na serio :-) jak był spokój i cisza tak się dziewczyny rozszalały ;-)

A Natalia to jeszcze nie dawniej jak wczoraj krzyczała tutaj, że ona nogi zaciska i dopiero po weekendzie majowym na porodówkę się wybiera ;-);-) się wkręciła poza kolejnością. :-D:-D:-D

Teraz jeszcze Kora:szok: jeszcze mieszkania nie urządziła a już się na porodówkę szykuje :-p:-D:-D

A tu jeszcze tyle dnia zostało i wieści jeszcze mogą się pojawić ;-);-);-)

Ciekawe ile z NAS doczeka do MAJA ;-):-):-)??????

reklama
a mnie od wczoraj plecy bolą i mdłości męczą :/ pogoda u mnie taka szaro bura więc nawet na dwór nie za bardzo chce się wyjść, hasam po domu, umyłam okna ;-) i szczerze mam nadzieję, że w końcu dołączę do tych rozpakowanych majówek, bo już się doczekać końca tej ciąży nie mogę :-)

dziewczyny macie może jakieś sprawdzone metody jak wyeksportować upierdliwą babcię na wieś, bo już z nią wytrzymać nie mogę? :confused2:

sembo
O sexiku zapomniałaś :-D Kochana jeszcze musisz się pomęczyć:-D:-D Nie no, ja też wszystko robię ale nic z tego nie wychodzi...

Ciekawe swoją droga co u Natalii...

Może wyłącz babci telewizor i nie będzie już Mody na sukces:-)?

Sembo - obawiam się, że tylko armagedon nas ruszy, bo ja wczoraj mecz z synem rozegrałam prawie 3 godzinny, goniłam za piłką po całym podwórku, aż zadyszkę złapałam, potem na spacer "poszłam" (truchtem) :-D i nic. Zero odzewu. Po schodach bym pogoniła, ale jedyne schody mam przed domem, więc z perspektywy sąsiadów mogłoby dziwnie to wyglądać. Jeszcze by pomyśleli, że mi na łeb się rzuciła ta ciąża:-D. Ojj ciągnie się ta końcówka jak smarki z nosa :cool:

Kartagina-ja za to wogole mleczna nie jestem. Z Ania sciagalam mleko ok.2 miesiecy. Problem jest taki, ze mam duzeeee brodawki, a buzie malutkie i nie mieszcza sie niestety. Ania pila z butli. Blizniaki od poczatku butla i z przewaga sztucznego mleka, bo przeciez na dwoje nie wystarczy. Poza tym teraz nie mam tyle zapalu zeby regularnie co 3 godzinki podlaczyc sie pod dojarke ;). Z pierwszym dzieckiem to bylo zupelnie inaczej. Nawet w nocy sciagalam, a teraz tylko [pomacam cycki czy trzeba sciagac czy nie (zazwyczaj nie) i ide dalej spac. No a mleka coraz mniej, wiec nawet do miesiaca teraz pewnie nie dociagne....choc jutro moje dzieciolki koncza 3tygodnie :)

No i musze uciekac bo Iza glodna...a ona strasznie niecierpliwa jest...jak to kobietka :)

reklama
Hej dziewczynki:-D:-D:-D:-D
Melduję się znowu. Niestety rozwarcie bardzo wolno postepuje i mam dopiero 5cm. Dostałam znieczulenie i teraz jest mi bosko. Kazali skakać na piłce to skaczę:eek: może małą z brzucha wytrzęsę;-):-D.
Mąż udało się, że dojechał na czas akurat jak mnie na salę do porodów rodzinnych przenosili. Powoli wraca mi czucie w nogach i mam nadzieję, że szybko pójdzie.
Dam znać jak się coś wyklaruje:-D

Do góry