reklama
Elajar a twoje na cycu?nie wiem jak ty karmisz dwoje, bo ja z jedną kruszyną wymiękam! ale uwielbiam te chwile- ciągnie jak stara, a jeszcze w szpitalu stwierdzili że mleczna jestem baaardzo!!
dobra, przywitałam się, idę odespać nockę bo każdą godzinę z zegara pamiętam a o 15 przychodzi z pracy i przedszkola reszta kompanii!!
dobra, przywitałam się, idę odespać nockę bo każdą godzinę z zegara pamiętam a o 15 przychodzi z pracy i przedszkola reszta kompanii!!
j-ulka
Fanka BB :)
No 20 tygodni zgodnie z obowiązującymi przepisami...
Zapominajka, prawo nie działa wstecz, a nowe przepisy chyba mają uchwalać w czerwcu nie wycofają się, bo by ich naród zakrakał a wniosek wypisz na te 20 tygodni, żeby potem móc wypisać na 6 zamiast na 4:-)
edit: 6 tyg jest dopiero w 2014
kartagina, witaj kochana i życzę sił żebyś przyzwyczaiła się szybko do nowej sytuacji;-)
noirel, gdybym nie leżała to bym się z tobą chętnie spotkała, ale jak dołek cię nie opuści to już w następnym tygodniu odstawiam leki i ruszam tyłek więc możemy się spotkać i wyżalić ciężarówkowo:-)
Ostatnia edycja:
eklerkaa
witaj kartagina pusto było bez Ciebie na forum ;*
a ja jestem właśnie na placu zabaw MAMY PIĘKNA POGODĘ jestem w krótkim rekawku po raz pierwszy w tym roku ) dobrze sie czuje więc pewnie jak Misiek się pobawi na placu zabaw to szybko padnie mi w drodze powrotnej i zamierzam iść na shoping ) kupić sobie ze 2 pary balerinow ))
a no i u mnie nowość MAŁA W BRZUCHU SZALEJE MI OD RANA ) a przecież to gnojarz i w ogóle mi się nie ruszała hehe
a ja jestem właśnie na placu zabaw MAMY PIĘKNA POGODĘ jestem w krótkim rekawku po raz pierwszy w tym roku ) dobrze sie czuje więc pewnie jak Misiek się pobawi na placu zabaw to szybko padnie mi w drodze powrotnej i zamierzam iść na shoping ) kupić sobie ze 2 pary balerinow ))
a no i u mnie nowość MAŁA W BRZUCHU SZALEJE MI OD RANA ) a przecież to gnojarz i w ogóle mi się nie ruszała hehe
Ostatnia edycja:
A po skończonym macierzyńskim, można iść na rodzicielski i mieć w sumie rok. Tak to rozumiem. Urlop Macierzyński 2013 - zmiany, ile trwa | Urlop wychowawczy Kartagina - witaj )) mówisz, że poród straszny? nie zazdroszczę, chociaż najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyłoNo 20 tygodni zgodnie z obowiązującymi przepisami...
aniaczek
Kartagina super, że wróciaś do nas.
Noirel mnie też łapie chandra co jakiś czas, ale zauważyłam, że najbardziej wieczorami.
Natalia no tak nie ma czasu rodzić bo trzeba na bb napisać. ;-)
Przespałam się półtorej godziny i zastanawiam się nad zmianą zasłonek w pokoju.
Noirel mnie też łapie chandra co jakiś czas, ale zauważyłam, że najbardziej wieczorami.
Natalia no tak nie ma czasu rodzić bo trzeba na bb napisać. ;-)
Przespałam się półtorej godziny i zastanawiam się nad zmianą zasłonek w pokoju.
reklama
Podziel się: