reklama
witajcie kobitki!!!!!:-)
milczałam bo w przeciwieństwie do wielu z was- my nie przygotowywaliśmy kącika dla dziecka wcześniej i trzeba to było zrobić. baaardzo powoli bo jak kaczka chodzę -gorzej niż z Martą w brzuchu.
mała super, zjada mleko jak szalona razem z cyckami w dzień śpi, w nocy je
milczałam bo w przeciwieństwie do wielu z was- my nie przygotowywaliśmy kącika dla dziecka wcześniej i trzeba to było zrobić. baaardzo powoli bo jak kaczka chodzę -gorzej niż z Martą w brzuchu.
mała super, zjada mleko jak szalona razem z cyckami w dzień śpi, w nocy je
Nia
Fanka BB :)
noirel, fiolkowa- moj m tez kocha motory fajnie bylo jezdzic we dwoje pod namiot jak dzieci nie bylo... teraz mamy rodzinny olbrzymi samochod i camping, ale to nie to samo
fiolkowa-moj m tez na pilce sie nie zna, raczej ja bardziej tym zainteresowana niz on o to sie kolejna w kolejce na porodowke ustawiasz?
sembo- bo problem w tym ze dla polskiej reprezentacji nie ma z kim tak grac, pilka nozna to gra zespolowa w pojedynke sie nie wygra
a ja wlasnie wrocilam ze szpitala, dopielam juz wszystko w sprawie cc z chirurgiem i anastezjologiem, i teraz czekam cierpliwie do wtorku
fiolkowa-moj m tez na pilce sie nie zna, raczej ja bardziej tym zainteresowana niz on o to sie kolejna w kolejce na porodowke ustawiasz?
sembo- bo problem w tym ze dla polskiej reprezentacji nie ma z kim tak grac, pilka nozna to gra zespolowa w pojedynke sie nie wygra
a ja wlasnie wrocilam ze szpitala, dopielam juz wszystko w sprawie cc z chirurgiem i anastezjologiem, i teraz czekam cierpliwie do wtorku
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kartagina witaj spowrotem
Natalia padłam. Skurczybyki co 2 min a ty masz siłę pisać.
Natalia padłam. Skurczybyki co 2 min a ty masz siłę pisać.
Kartagina powodzenia w ogarnięciu się ja nie wiem jak ty z 3 dzieci dajesz radę, ja się potwornie boję jak zostanę z dwójką,
ja muszę torbę trochę przepakować, zabrać jedzonko, spakować Młodego i czekać do jutra
mąż placki po cygańsku robi z tej okazji
ja muszę torbę trochę przepakować, zabrać jedzonko, spakować Młodego i czekać do jutra
mąż placki po cygańsku robi z tej okazji
marciosz
taaaa Natalia jest wariatką nie ma co
tak się laseczki rozkręciły, że ( przepraszam za kolokwializm ) aż mi żal dupę ściska , ja jeszcze tydzień i zacznę narzekać, że też już chce !
A narazie to mnie tak energia rozpiera, że gdyby nie Mikołaj w brzuchu to pobieglabym w maratonie .
Nia to Ty za chwilkę też już się rozpakujesz, super !
Kartagina no to dobrze, że Ci się z małą układa , szczęściara
tak się laseczki rozkręciły, że ( przepraszam za kolokwializm ) aż mi żal dupę ściska , ja jeszcze tydzień i zacznę narzekać, że też już chce !
A narazie to mnie tak energia rozpiera, że gdyby nie Mikołaj w brzuchu to pobieglabym w maratonie .
Nia to Ty za chwilkę też już się rozpakujesz, super !
Kartagina no to dobrze, że Ci się z małą układa , szczęściara
no normalnie jazda w domu- Marta chce jeść, dominik ryczy bo szuka auta a aga się obraża bo coś tam... żyć nie umierać!!!
opisałabym trochę ale poród był straszny i nie chcę straszyć..
ale rozpakowanych! w szoku jestem!!!!
Kamila1988
natalia to wariatka niesamowita
no i przez te rozmowy o braku seksu przymusiłam małżonka by dał mi troche poskakać, może dzięki temu jakieś skurcze się pojawią czy cuś:-)
no i przez te rozmowy o braku seksu przymusiłam małżonka by dał mi troche poskakać, może dzięki temu jakieś skurcze się pojawią czy cuś:-)
reklama
no normalnie jazda w domu- Marta chce jeść, dominik ryczy bo szuka auta a aga się obraża bo coś tam... żyć nie umierać!!!
Kartagina witaj ponownie To co opisujesz to po prostu samo zycie , a ono zazwyczaj nie jest lekkie
Natalia-niezla wariatka jestes
Podziel się: