reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

ALG uf dobrze, ze nie jestesmy słoniami!!! :)

Sembo, ale sie usmialam- nie martw sie, moj identycznie, masakra jakas. Moze nie przepada za meczami, ale a to zmeczony, a to jesc mu sie chce, a to 100 innych wymowek- ja nie wiem, czy oni nie zdaja sobie sprawy z tego, ze przez to czujemy sie nieatrakcyjne? :crazy: a w dupie z nimi.

Noirel skad ja to znam- moj to wrecz ma jakas cholerna blokade ktora mnie do szalu doprowadza- pogadac? moze po 3h slowo wydusi...My po prostu jestesmy inne.

Natalia 3mam kciukasy! Ja slyszalam z etrzeba jechac jak najszybciej, czytalam w jakichs poradnikach itp. odnosnie wód, ale skoro dzwoniłaś na IP i powiedzieli, że luz no to spoko :) Czekamy na wieści!

No moze ja w między czasie się rozpakuję...patrząc na wczorajszy ktg...2cm rozwarcie, brzuch ciagle twardy jak skała, szyja niby 18mm..jutro na 19.00 mam wizyte u swojej dr...cos czuje ze do terminu planowanej cc nie donoszę...

chmurka powodzenia! pewnie ze uczcij! Moze jakies dobre jedzonko? relaks? sama nie wiem jakbym to rozwiązała. Coś pewnie bym wymyśliła. &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Powodzenia dla innych mamusiek z planowaną cc!

Jeju jakie to emocje- powoli każda rodzi- matko :-D fajnie :-D ja się zaczynam stresować soba, nie mówiąc nic o moim mężu. Nic mu nie mogę powiedzieć bo już chce na szpital jechać, pędzić...:-p

reklama
Ależ Wy się znacie na piłce:szok: Mój M na szczęście nie ogląda. Za to sporty motorowe - zawsze!

A mnie właśnie kawałek czopa odszedł, zdaje się:sorry: Ciekawe, czy dotrwam do tego poniedziałku...

Fiołkowa mój też motocyklista,ja jako pasażerka tylko, a teraz niestety,choć R. stwierdził że jakbym siadała tyłem to jeszcze byśmy dali radę pośmigać:-D

Zapo może mają stare druki na ten macierzyński,albo dopiero we wrześniu,jak ustawa wchodzi będzie się pisać deklaracje kolejną

a ja po wizycie, wszystko w odp wątku...

sembo - u nas też zero seksu, bo jak się ostatnie 2 razy kochaliśmy (wieki temu!) to miałam plamienia, raz na IP wylądowaliśmy i S się boi,wrr...

ja chyba sobie już ten seks daruje... na jakieś pół roku...
jedyne tylko co mnie zastanawia, co on robi z tym całym napięciem? Nie mieliśmy bliskiego kontaktu od jakichś 7 tygodni a i ostatni był bardzo średni, ja rozumiem że mam swoje hormony i jakoś mnie z pożądania nie trzęsie no ale on co...? Zapomniał że wacka ma?

Faceci też się potrafią blokować,mój przed ciążą mógł zawsze i wszędzie a teraz nic...ani ręką,ani nawet filmu nie ma ochoty włączyć,mówi że już się wypalił:szok:

Sembo no nie moge :-D no kurcze moze wlasnie sam sobie dobrze robi? ;-) Moj maz powiedzial ze jak mu sie chce to mysli o rybach (wędkowaniu) i mu przechodzi.:eek: A jak mowie ze mozemy, to on nie bo rozwarcie jest i w ogole- a ja na to, ze przeciez dr pozwolila, no i jak urodze to tez tragedii nie bedzie, nie?;-) no to mowi, ze mu sie nie chce...:crazy: Jakis obłęd...o a moj brzuch wreszcie na chwile zmiekł, zobaczymy na jak długo. :crazy:

reklama
SEMBO - jak bym czytała o swoim my też się nie kochalismy ponad 7 tyg, mi to akurat nie przeszkadza bo i tak nie mam ochoty ALE myślałam ze facet też ma swoje potrzeby i chodź raz mnie zapyta czy chce... a tu co Ty... i zapytałam się go w prost CO JUŻ MNIE NIE KOCHASZ BO GRUBA JESTEM a ten mówi ze glupiutka jestem i żebym tak nie mówiła. Powiedział mi ze jestem już w zaawansowanej ciąży i on się boi... ze w ciąży nie jest już tak fajnie i on nie potrafi się wyluzowac ja zresztą też. Poczekamy sobie xD
ej no ale w rocznicę też Cię nie przeleciał brzydko mówiąc? eee to u mnie chyba tak nie było spróbowali byśmy przynajmniej i starali byśmy sie by było jak najlepiej. Za tydzień okaże się ;) też będziemy mieć 3 rocznicę

Ostatnia edycja:
Do góry