reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ej no ja nie jestem w stanie was nadgonić, nawet z dnia dzisiejszego. Ale jazda :-D

A córeczkę mam taką kochaną, że aż sie rozpływam. Tylko cyckowo jedzeniowy problem mamy :-( i coś mi się zdaje, że z moich planów karmienia nici...

Zapominajka może jeszcze problem się rozwiąże? to są Wasze początki...

Mi strasznie niedobrze, nie mogę nawet wąchać obiadu, który się gotuje, blee

Po odstawieniu Fenka ruszyła mi się przemiana materii, wreszcie bo już się męczyłamm.

Brzuch mi się spina cały dzień.

Czesc babolce;)

Alez u mnie piekna pogoda ;) Pojezdzilam pozalatwiac co mialam zalatwic, zakupilam 0,5kg truskawek i jogurt naturalny ( bedzie koktajl:D) i mlodemu w lumpku spodenki z Disneya za 5zl;]

Troche opadlam z sil i zastanawiam sie nad drzemka. Brzuch mi sie cos dzis spina troche, ale idzie wytrzymac.

Magart - ty to moja sasiadka jestes;) Dopiero teraz zauwazylam:p Gdzie bedziesz rodzic?

Zapo - witam po przerwie;) Coz to za cyckowe problemy?

Aniaczek
- a moze mdlosci to jakies przedporodowe zwiastuny?:p

Eeeej chce juz rodzic. A tu do 9maja jeszcze Fenka musze brac;] Ale pocieszam sie mysla, ze juz blizej niz dalej. I chyba trzeba popatrzec na to z innej strony - ze to nasze ostatnie chwile we dwoje z mezowym;P

Dziecko mnie bije po kosci biodrowej:dry:

Zapo, a co sie dzieje?I gdzie można obejrzeć Twe cudo?

Magart, no to Cytryna już Ci plan b podsunela. Ale na niani polagac nie można, moze lepiej,ze wiesz o tym dziś a nie w dniu porodu.

Moja torba w dużej mierze spakowana ale syn i tak regularnie próbuje ja rozpakowac;-)

Aaaa czy na niani polegać nie można, to zależy od osoby. Moja mama pracuje u ludzi bardzo zamożnych, którzy niestety płacą jej w moim odczuciu śmiesznie mało. Mogłaby iść WSZĘDZIE indziej, bo ma już taką opinię, że chciałoby ją wielu ludzi do swoich dzieci i to za naprawdę ładne pieniądze, a ona jest lojalna i twierdzi, że skoro się podjęła, to nie zostawi ludzi na lodzie... Szkoda tylko, że w tym wszystkim nie myśli o sobie, bo oprócz zajmowania się dziećmi robi też inne rzeczy, a płacone ma... ech :-(

A, gadałam z mamą, żeby się zorientować. Powiedziała, że ona by nie miała serca przyjść do dziecka tak nagle, jako obca osoba, bez kilkukrotnego wcześniejszego spotkania, bo to dla dziecka byłby za duży stres...

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie koniec 36 tygodnia a w cyckach nadal susza, jak ściskam to tylko boli... Ciekawa jestem czy będę miała problemy z laktacją, moja mama i siostry miały i to dość spore. Mam nadzieję że chociaż na dwa miesiące pokarmu wystarczy. Jako nie wyobrażam sobie wstawać po trzy razy w nocy i bujać na dół po schodach do kuchni mleko mieszać:baffled:

Do góry