reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Niach niach niach. Zjadłam śniadanie (nigdy, przenigdy nie kupujcie sera koziego czy tam owczego z żurawiną, jest prawie słodki i wstrętny, na siłę męczę go chyba od wtorku i nie mogę skończyć... :confused2:), wypiłam herbatę z mlekiem (już normalnie rytuał... :-D), muszę napisać artykuł reklamowy o ogrodowej ofercie Leroy Merlin, a chce mi się jak sam sk*rwysyn... :confused2: Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

Cytryno brie z żurawiną jest całkiem do rzeczy jeżeli lubisz sery z dodatkami.

Buty :-D- to jest moja choroba - zimowe to nie ale wiosenno/letnie kocham. Mam nawet kilka par butów tylko do zabaw z mężem ;-).
Na codzień dużo chodzę więc takie 3/4 pary balerin kupione na wiosnę mam max do zimy i muszę kupować nowe. Teraz niestety mam do wyboru dokładnie 3 (słownie: trzy) pary (didasy, trampki i jedne łaziki wiązane) a po południu już tylko adidasy :crazy: wszystko przez te popuchnięte nogi. Tak samo jak niektóre z Was czekam na czas "po ciąży" żeby kupić coś nowego jak moje stopy zaczną wyglądać jak stopy a nie małe pniaczki z serdelkami zamiast palców.

Dziś obudziły mnie skurcze "jak na okres". Pochodziłam, posiedziałam, i przeszło ... mąż się obudził to nawet nie powiedziałam żeby go nie nakręcać. Teraz też trochę coś mnie kuje ale nie bardzo... będę szła z mamą na spacer to może przejdzie... a jak nie to zobaczymy co dalej ;-)

sembo, po weryfikacji - cechY wspólne tych osób które obie znamy stanowi Oświecenia i DART!:tak:

dobra dziewczyny, lecę coś poodkurzać, bo nic nie zrobię... tylko ten łeb mnie boli straszliwie:(

DZIEŃ DOBRY

Ja wstałam przed chwilą i się wyspalam ;) mam już takie stresy przed porodem ;((( niby drugie dziecko rodzi się szybciej ale bolesnej ciekawe czy to się sprawdzi u mnie. Szkoda ze tej cesarki nie mogłam załatwić ;(( !!!

ALG - Ja też już takie skurcze miałam i myślałam ze coś już ruszy a tu buuuu wszystko się normowalo

co do butów ja chodzę tylko w adidasach

38 tydzień

..

A no i skończyłam kolejny tydzień:)
Czyli jak to jest? Za tydzień kończę 8 miesiąc?

witaj w gronie:-) ja jutro kończę kolejny tc, a za tydzień 8 miesiąc:rofl2:

butów też u mnie brak:-( a wczoraj schowałam zimowe, bo jakoś tak dziwnie wyglądały w przedpokoju, jak słoneczko i temperatura dawała czadu za oknem:happy: no ale skoro się nie ruszam- tylko leżę, to nawet ich nie zauważałam:eek:

Dziewuszki, wciąż nie wolno mi hasać jak gazela, więc muszę udać się do jak najbliższego sklepu... :wściekła/y: Mam niedaleko Deichmanna i CCC, zobaczę tam.

Ech i właśnie się dowiedziałam, że taka dziewczyna, którą znam w zasadzie tylko ze słyszenia, jest w 4 albo 5 miesiącu ciąży i już wie, że maluszek ma chore serce i od razu po urodzeniu będzie operowany :-( Straszna kicha...

cześć :happy:

Boże, jak znowu gorąco. Całą noc było 15 stopni:szok: Teraz w słońcu 32:szok: Jestem zlana potem:baffled:

Zaraz idę do przyjaciółki, oglądać jej 2 tygodniowego synka :tak: Jakoś muszę doczłapać na 4 piętro...:sorry:

Co do butów, to ja mam jedne zimowe rozwalone, więc trzeba będzie się zaopatrzyć w nowe. Dwie pary półbutów i 2 pary balerinek, w tym jedne cisnące (nawet przy nieciążowej stopie). Aktualnie chodzę w rozczłapanych balerinkach, bo tylko w nie mieszczą mi się nogi:crazy: Ale czego chcieć, jak się nosi rozmiar 42:no:
A polecam fajne i dobrze wykonane buty www.noevision.pl

reklama
Fiołkowa, właśnie... ja mam 40-42, w zależności od sklepu :eek: :-(

AAAAAAAAAAAAAAAAAA mój kolega z LO będzie mieć BLIŹNIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Ostatnia edycja:
Do góry