reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej hej

ja miałam w miare udaną nockę. Tylko wstałam o 5.00 i koniec spania, jak robiłam koktajl bananowy blenderem to mąż mało z domu mnie nie wygonił, ale nagrodziłam mu to w odpowiedni sposób :p
a tak to mi niedobrze od rana, może przez to że zjadłam pół tabliczki czekolady a jeszcze 8 nie ma, ale dziś to wszystko co z czekoladą bym chłonęła.

Dziś może Zapo wyjdzie, ciekawe jak u niej.
Za oknem deszcz :/
milego dnia

Js też witam. Nocka całkiem ok:)
Ok 11 umowilam się na kawę w magnolii z kumpela i jej synkiem; )
A potem biorę się za gotowanie no wieczorem goście-brat S z żoną i 9 mies synkiem. ..

A no i skończyłam kolejny tydzień:)
Czyli jak to jest? Za tydzień kończę 8 miesiąc?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!Jak sie wszystkie maja?
Chmury :crazy: I deszcze pozniej.I jutro.A w niedziele chmury...:crazy: Od 3 dni spie jak zabita,wstaje tylko raz(!) do toalety.Ale przez te chmury chyba jestem nieprzytomna i zasypiam na siedzaco.Wlasnie kawusie popijam.Miejmy nadzieje,ze chociaz troche pomoze...
Myslalam,ze mam do gina na 9:00 bo tak cala ciaze biegalam-a tu 16:00 :eek: Dobrze,ze zajrzalam bo bym "na pamiec" pojechala... :laugh2:

Niach niach niach. Zjadłam śniadanie (nigdy, przenigdy nie kupujcie sera koziego czy tam owczego z żurawiną, jest prawie słodki i wstrętny, na siłę męczę go chyba od wtorku i nie mogę skończyć... :confused2:), wypiłam herbatę z mlekiem (już normalnie rytuał... :-D), muszę napisać artykuł reklamowy o ogrodowej ofercie Leroy Merlin, a chce mi się jak sam sk*rwysyn... :confused2: Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

cześć dziołchy :) wszystkie w dwupakach????

Ja wstałam o 7 i już bym poszła spać z powrotem .... ehhhhh taki los ciężarówy .... ale mam nadzieję, że jeszcze maksymalnie 3 tygodnie :-)

Cytryna ja też chętnie bym sobie kupiła jakieś fajne baleriny ale niestety mam tak napuchnięte stopy, że teraz to nie ma najmniejszego sensu :sorry:

Ostatnia edycja:
melduje sie niezmiennie 2 w 1.jakby inaczej;-)

Krazylamm po domu od 2 do 5:-/ Na szczesxie udalo mi sie potem przysnac.
U mnie za oknem jakos szaro:-/ nie pada ale jakos byle jak jest.

citrus powodzenia na zakupach obuwniczych,ja.dwa.dni temu kupilam boooooskie buty wiosenne,obcas 10 cm ale ja.tylko na.takich latam.No i ze wzrostem marnie a na plaskim moj kregoslup daje popalic:-/

Ja dzisiaj tez chyba w CH skoncze..Musze.do ogrodka pare.rzeczy kupic,a i jakis ciuch potrzebny.:-) Farbe by trzeba na glowe.zarzucic i sie ogarnac...

poki co ide.cos zjesc

Witajcie,

U mnie dziś też bez słoneczka jak na razie. Dopiero wstaliśmy, dziś znowu pomagam mężowi przy projekcie, także trochę prac jest.

Ja z butami też się wstrzymuję do końca ciąży, a nawet kilka tygodni po, na szczęście mam kilka par w które mam nadzieję, że moja stopa się jeszcze zmieści.

Mdła hehe u Ciebie jak zwykle śpiesznie, bo przecież pod sam koniec ciązy ciężko się spi i zazwyczaj mało, a TY śpisz dobrze i tylko raz wstajesz do toalety:) Ciekawe czy jak ja odstawie leki, a jutro ostatni dzień i nie będę musiała w nocy co 4 godziny je brać to się coś zmieni u mnie z susianiem.

Jakieś zakupy obuwnicze chyba dziś zaliczę, bo po jesieni została mi jedna para przyzwoitych balerin, wszystko inne wypierdzieliłam na śmietnik, a w obcasach chodzić nie będę na spacery z dzieckiem... :eek:

a ja mam 2 kiecki ciążowe, w sam raz na wiosnę ale za to butów do nich nie mam. Nogi mi napuchły, że ledwo się mieszczę i cisną mnie jak jasna cholercia. Ale jeśli teraz kupię to nie wiem czy po porodzie nie będą za duże... kurka flak!

reklama
dobryyy, u mnie noc przyjemna nawet, o 3:00 obudziłam się na siku, ale leżałam na plecach i dupa mi tak zesztywniała że się podnieś 10 min nie mogłam :D
stękała i stękałam żeby się obrócić na drugi bok kiedy to mąż oświadczył mi spokojnie że 'co się dziwie że się zepsuło, jak tak tym rzucam.' :D po kibelku zasnęła spowrotem i dopiero 7:30 się z łóżka podniosłam więc jestem wyspana. Pogoda jest w miarę, nie ma jakiegoś temperaturowego ale słonecznie.
Kurdeee wszysycy pojechali gdzieś!! Zaczął się sezon urlopowy, moja jedyna rodzina w UK pojechała do Kornwalii, dziś wieziemy znajomych na lotnisko bo leca do Indii, szwagier z przyjaciółką w przyszłym tyg leca do Japonii a ja sobie pojadę.... na porodówkę, o!
Potrzebuje wakacji :(((

*co do butów, ja na nogi włożę tylko jedne balerinki, które by na mnie w wiele za szerokie jak je kupiłam, poza tym nosze UGGi bo nic innego na te platfusy opuchnięte nie włożę - żenua.

Do góry