reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina a prochy już odstawiłaś?

Eljar podaj dokładne dane dziecioków-bliźnioków do Cytryny to wrzuci w odpowiedni wątek:-)

edit:widzę że Cytrynka na bierząco wszystko pięknie ogarnia,tylko mi się nie wiem czemu nie pogrubił wątek jako nie przeczytany...przepraszam za gapiostwo

reklama
Kasieńka, najbliższy DG jest chyba w Katowicach dopiero, a chciałam moją mamę wysłać, żeby pooglądała :-( Obłędne kolory, obłędne wzory, chłopięce ciuszki przecudowne, a żeby t-shirt kosztował 9,99? Aż mi szczęka opadła na widok cen. Ciekawe tylko jak po praniu się zachowują, bo wyglądają jak odzież z Reserved Kids czy z Zary, tylko trzy razy taniej :rolleyes2: Dla dorosłych też niezłe całkiem...

Noirel, bo ja nie dodaję kolejnych postów, a edytuję wciąż jeden - to jest przyczyna, że się nie pogrubia - notuje jako przeczytany ;-)

cytryna - ja już gdzieś pisałam, że w pepco trzeba trafić. Czasem z pralki wyjmujesz szmatę, a czasem służy długo. Nie wiem, od czego to zależy i nie da się tego poznać, bo czasem rzeczy wyglądające porządnie, z dobrej bawełny zmieniają się w ścierki.
Aha - zauważyłam, że napisałaś, że Kinga urodziła 15.03 a nie 15.04 ;-)

noirel a no odstawiłam!! luteinę kazał mi zupełnie odstawić, nospę brać doraźnie jakby ciężko mi było, magnez 2x, femibion i żuravit biorę sobie ale do końca 37 tyg. to było aż 12 tabletek wszystkiego!!!
a, i dostałam jeszcze 6sztuk macmiroru bo po zdjęciu szwu i pessara można szybko dostać infekcji. już nie patrząc na szybszy poród ale na ryzyko dla dziecka;-)

Ustawiłam wątek rozpakowanych chronologicznie, bo Zapominajka jak się okazuje była po Kindze :-) Napisałabym Zapominajce sms z nowinami, ale może śpi albo co...

Kasia, a Siemianowice to zaraz za Czeladzią będą, dobrze myślę? Nigdy się w tamte okolice nie zapuszczałam jakoś... :sorry:

Nom Siemianowice sa za Czeladzia ;)
Ja wypralam juz te rzeczy z Pepco i nic sie z nimi nie stalo;)
A Ty Cytrynko wygon mame do Bigi do Bedzina to ci lumpkowe rzeczy za grosze pokupuje;)

P.S. Mamy po rowno rozpakowanych dziewczynek i chlopcow;)

Ostatnia edycja:
Kinga zaserwowała nam dzis wielkiego newsa :-) swoją drogą ciekawe jak udało jej sie tak nagle trafic na porodówkę. Po dzisiejszej wizycie u gina próbuje wszystkiego, ku uciesze meza, by skurcze zmieniły się w porodowe i nadal nici :-(ehh pewnie wstrzymali mi poród na dobre i bede czekac do maja:wściekła/y:

reklama
witam dziewczęta,
Kamila w pierwszej ciąży też tak miałam, próbowałam wszystkiego a tu nici.
ja dziś muszę mieszkanie ogarnąć ,bo mamusia przyjeżdza na weekend.
spałam nawet dobrze, choć wiadomo biorda wciąż dokuczają.

Do góry