reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny może nie uwierzycie, ale takiego kopniaka dostałam wczoraj z pięty od młodego, że dzisiaj mam siniaka w tym miejscu!! I jak dotknę to boli -,-. To jest masakra jakaś. A niby mu tak ciasno. Ja się zaczynam bać, że mi skórę rozerwie jak w "Obcym" :-D

reklama
Eklerka jeśli Mama tak bardzo się boi to może wykup jej "opiekę",nie wiem jak się dokładnie to nazywa,bo nie pamiętam,ale ja jak byłam mała i sama leciałam,to mama mi taką opiekę wykupiła

Nazywa się to chyba jakimś asystentem podróży i podobno jest bezpłatne. Koleżanka w 7 miesiącu ciąży sama leciała ze swoją 2 letnią córką z wysp do Polski i załatwiła sobie coś takiego. Jej przede wszystkim chodziło o to, żeby ktoś jej pomógł z bagażami i pomógł nie błądzić w takim stanie i z dzieckiem na rękach po lotnisku.

Nie moge sie schylac :baffled: Jak chodze mam bolesne skurcze.Wiec wizyty w urzedach dzisiaj widze w zolwiowym tempie...Grunt zeby wszystko pozalatwiac.A jest tak pieeknie!Mam bluzeczke na ramiaczkach i rybaczki :tak: Jeszcze sandalki musze wygrzebac...

Co ja bym dzisiaj zjadla na obiad?Co dobrego u Was rzadzi dzisiaj?

Z tym ciasnym zawijaniem dzieci w te pieluszki-Zuzol dostawal szalu!Darla sie strasznie.Musiala miec swobode ruchow.Dlatego tez rozki odpadly.Za to spiworki sie sprawdzaly bo w nich mogla majdac nozkami.I nie zrzucala ich z siebie podczas snu...

Dzisiaj snilo mi sie,ze urodzilam blizniaki!Dokladniej rzecz biorac-blizniaczki.Byly kopiami naszej Zuzi przy urodzeniu.Takie slodkie :-)

Bez kitu już wiem jak czerpano inspiracje na 'Obcego' :D patrze na mój brzuch a tu to ręka mi śmiga to noga, już takie duuuże że widać dokładnie :D że też te dzieciaki nas tak kopią i biją a nic am się poważniejszego nie dzieje :D

reklama
noirel - ooo nawet nie wiedziałam ze takie coś jest. Zaraz popatrze jak to wygląda i czy da radę jeszcze zmienić.

jest na pewno tylko nie wiem na jakiej to jest zasadzie,czy wystarczy dopłacić czy muszą być przesłanki np.dziecko lub osoba niepełnosprawna czy wiekowa,ale jest na pewno.

ja na obiad robię pałeczki w marchewce i śmietanie...

mi się śniło że bezy piekłam i żeby ojcu je zanieść to włożyłam na wierzch wiadra z węglem i potem nie wiedziałam które to bezy a które węgiel:-D

Ostatnia edycja:
Do góry