reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

teraz często to kobieta zarabia więcej...ale i faceci się mniej ambitni zrobili niestety,dlatego też i rozwodów tyle...

a mój R. ostatnio wiecznie głodny,no obiad ledwo zje,a za godzinę już głodny,wczoraj zdążyłam po obiedzie pozmywać,kładę się do łóżka a R. że głodny:angry: więc pytam się czy mu czasem ktoś w brzuchu nie rośnie jak tyle jeść zaczął...no taniej ubrać niż nakarmić...:szok:

reklama
Zapo &&
ja dziś kończę 36 tc :-) coś mnie ostatnio brzuch boli, dziś od rana to ciągle, i jakoś tak mi niedobrze, jakbym zatruta była, a wczoraj na spacerku to tak mnie młoda kuła w pipke jakby już na wylocie była....

chmurka ja mam tak od dwóch tygodni ;) też mam wrażenie że zaraz mi wyskoczy ale nic sie nie dzieje więc to chyba norma.

noirel wiesz ja nie jestem z tych leniwych i lubie pracować ale nie chce mieć dylematy dziecko albo pieniądze, bo to już ie chodzi o nas i o dobrobyt tylko o czas na który nasze dziaciaki zasługują. Nie chciałabym żeby spadała na mnie presja zarówno wychowania dziecka jak i zapracowania na dom, a niestety a chwile obecną tak jest ;/

Oj widzę, że nie tylko ja miałam super noc... Spałam uwaga uwaga od 2 do 4 i od 5:30 do 7:30... Rewelacja... A myślałam, że po spacerach, słonku i dotlenianiu to będę kimać jak dziecko.

A dzisiaj 0 11:00 pierwsza wizyta synka u dentysty... Coś czuję, że będzie się działo :-)

Chwile pospalam jeszcze :-D

Zapo &&&&&&&&&& za ciebie i pomyslne cc szczególnie :tak:

Ja poleze jeszcze chwilę i zrywam się do roboty. Piękny dzień się zapowiada a ja mam w planie:
- sprzątnięcie kuchni
- umycie podłóg w całym domu
- wytarcie kurzy na meblach
- posadzenie kwiatków w doniczkach
- nastawienie prania i złożenie wysuszonego
- wyskok do nowego lumpka :-D

... a pozniej moge juz leniuchować :-) Nie wiem tylko czy jak to wszystko zrobie to czy nie wywołam akcji porodowej :-D

Sembo to oczywiste,ale czasy mamy trudne,ja mam rok macierzyńskiego a potem...sama nie wiem,prace mam wymagającą,większość zmian do 22 a nim dojadę do domu będzie przed 24...z pierwszym dzieckiem miałam luz jeśli chodzi o opiekę babć,teraz niestety tak nie będzie:-(

ALG widze ze podobnie jak i u mnie:-) Ja juz wyszorowalam drzwi wejsciowe i kafle.Pranie wstawione.teraz popodlewam kwiaty i ruszam na miasto bo chce dzisiaj ogrodek ogarnac a gdzies mi wcielo grabki!!! a bez nich ani w lewo ani w prawo...

moze cos wywolamy;-)

chociaz ja czuje sie tak doskonale jak ani razu w ciazy!!cos czuje ze polatam jeszcze z brzuszkiem!;-)

reklama
Dzien dobry dziewczynki;-)

Zapominajka kciuki zacisniete za cc:-Di czekam na wiesci ze Matylda juz po drugiej stronie brzuszka:-)

O jak fajnie ze blizniole juz do domku zmykaja:-D

Ech normalnie nie nadrobie was przez ten weekend niby czytalam co z grubsza ale moj mozg sie odmozgowil i nic nie pamietam:sorry2:
U mnie ogolnie ok brzuch boli nadal,w nocy spac nie moge a dzisiaj jeszcze jakies klucie sie pojawilo po bokach pachwin jak sie kladlam na boki az musialam siasc bo sie nie dalo lezec,no i tak mnie pobolewa to brzuszysko od rana.wczoraj bylam na mini spacerku co zakonczylo sie skurczybykami ale po nospie i magnezie przeszlo.jak ja bym juz chciala ten 26 i zeby gin zdecydowal sie na wywolanie albo cos takiego albo zebym sama zaczela wtedy rodzic bo juz psychicznie wysiadam,bo fizycznie to juz jakies 3 miesiace wysiadlam :-D

Do góry