nie mam nic do tych, które nie karmią, ale jeśli kobieta nie chce, niech nie boi się o tym mówić a nie zachowuje jak wariatka jak ta o której zapo pisze!!! ja odmawiałam szczepionek i też każdy na mnie krzywo patrzył ale nie wstydziłąm się MOJEJ decyzji, nie ukrywałam i nie bałam się mówić o tym bo to MOJA SPRAWA I ODPOWIEDZIALNOść. to samo z karmieniem. każda karmi jak chce.
z cyckami na pewno będą problemy, jak nie większe to mniejsze! ale to trwa kilka dni, do tygodnia, potem się przyzwyczaja i jest ok! jak któraś chce karmić to przetrwa. zastoje, zapalenia, zmasakrowane brodawki... i minie szybciej niż się wydaje! trzeba tylko być pewnym jednej lub drugiej decyzji!! POWODZENIA!!!;-)
z cyckami na pewno będą problemy, jak nie większe to mniejsze! ale to trwa kilka dni, do tygodnia, potem się przyzwyczaja i jest ok! jak któraś chce karmić to przetrwa. zastoje, zapalenia, zmasakrowane brodawki... i minie szybciej niż się wydaje! trzeba tylko być pewnym jednej lub drugiej decyzji!! POWODZENIA!!!;-)