reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

citrus - no właśnie mnie to odrzuca:baffled:

zapo - a dawali mu stale, czy tylko do spania?
Wiadomo, że każde dziecko reaguje inaczej, ale mam nadzieję, że Młoda w razie czego wda się w braciszka :tak:

reklama
Citrus dobre z tym: "nie głodzę" ;p
ja na szczęście rzadko widuję "mądre" ciotki i teściowe itp, ale fakt że dobre rady mogą doprowadzić do szału, ja np nie mogę słuchać o zimnych rączkach, zbyt lekkim ubraniu itd, sama jestem zmarźlakiem więc wg mnie jak ubiorę dziecko jak siebie to już wystarczy....

Ja na szczęście na codzień też nie mam kontaktu z babciami, ciociami itp w sumie to we Wrocławiu sami jesteśmy....
Mama moja przyjedzie na sam początek nas wspomóc. Ale to na moją prośbę. Jakoś tak pewniej się będę czuła; )

marciosz ja mam praktycznie na każdej wizycie, ale po 30 tc chyba powinno zrobić się jedno z serii tych dokładnych usg. A pod koniec lekarka powinna zrobić usg i wypisać na nim wymiary dziecka, ułożenie i położenie łożyska.

heloł... to ja dziękuje Bogu, ze u mnie w rodzinie nie ma cioć dobra rada, jedynie co to mogę zapytać kogoś o zdanie i słysze ze "ja robiłam tak, ale kazde dziecko jest inne" albo ze "polecam to, ale tp twoja decyzja" na szczęście nigdy nikt mi nic nie narzucał...Jak się uda to zamierzam cycem karmic do roku tak jak córcie :) a jak nie to najważniejsze "dziecko nakarmić" a nie stresować się :)

citrus - no właśnie mnie to odrzuca:baffled:

zapo - a dawali mu stale, czy tylko do spania?
Wiadomo, że każde dziecko reaguje inaczej, ale mam nadzieję, że Młoda w razie czego wda się w braciszka :tak:

Igorkowi w szpitalu podobno tylko glukozę dawali. Ale tam pediatrzy są, więc cos doradzą.

Mówiąc szczerze mam czasem wrażenie, że blogerki wymyślają sporą część historyjek.
Mnie nigdy nie spotkało nic o czym one piszą - że niby to ich codzienność. Czasem się zastanawiam w jakiej rzeczywistości one żyją, albo ja. Bo to jak różne światy...

a te całe "położne " to serial jakiś ? oglądnęłabym sobie

marciosz,
na tvn style- serial dokumentalny (WB), ja oglądałam wczoraj o 16:10, a

Najbliższe powtórki
Wtorek, 09.04.201321:10 TVN Style
Wtorek, 09.04.201321:10 TVN Style HD
Środa, 10.04.201314:15 TVN Style

Piątek, 12.04.2013
12:15 TVN Style HD

to jest chyba podobne do Porodówki z TLC

reklama
Do góry