reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
citrus dokładnie, już mi słabo na myśl o tych wszystkich 'ciotkach dobra rada'
Citrus dobre z tym: "nie głodzę" ;p
ja na szczęście rzadko widuję "mądre" ciotki i teściowe itp, ale fakt że dobre rady mogą doprowadzić do szału, ja np nie mogę słuchać o zimnych rączkach, zbyt lekkim ubraniu itd, sama jestem zmarźlakiem więc wg mnie jak ubiorę dziecko jak siebie to już wystarczy....
ja na szczęście rzadko widuję "mądre" ciotki i teściowe itp, ale fakt że dobre rady mogą doprowadzić do szału, ja np nie mogę słuchać o zimnych rączkach, zbyt lekkim ubraniu itd, sama jestem zmarźlakiem więc wg mnie jak ubiorę dziecko jak siebie to już wystarczy....
Ja na szczęście na codzień też nie mam kontaktu z babciami, ciociami itp w sumie to we Wrocławiu sami jesteśmy....
Mama moja przyjedzie na sam początek nas wspomóc. Ale to na moją prośbę. Jakoś tak pewniej się będę czuła; )
Mama moja przyjedzie na sam początek nas wspomóc. Ale to na moją prośbę. Jakoś tak pewniej się będę czuła; )
marciosz
Dziewczyny tak sie zastanawiam, boza tydxien mam wizyte i nie wiem czy bede miec usg. Mialam ostatnio w 31 tygodniu, czy jeszcze przed porodem powinnam miec usg ?
mysiak
heloł... to ja dziękuje Bogu, ze u mnie w rodzinie nie ma cioć dobra rada, jedynie co to mogę zapytać kogoś o zdanie i słysze ze "ja robiłam tak, ale kazde dziecko jest inne" albo ze "polecam to, ale tp twoja decyzja" na szczęście nigdy nikt mi nic nie narzucał...Jak się uda to zamierzam cycem karmic do roku tak jak córcie a jak nie to najważniejsze "dziecko nakarmić" a nie stresować się
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
citrus - no właśnie mnie to odrzuca
zapo - a dawali mu stale, czy tylko do spania?
Wiadomo, że każde dziecko reaguje inaczej, ale mam nadzieję, że Młoda w razie czego wda się w braciszka
Igorkowi w szpitalu podobno tylko glukozę dawali. Ale tam pediatrzy są, więc cos doradzą.
Mówiąc szczerze mam czasem wrażenie, że blogerki wymyślają sporą część historyjek.
Mnie nigdy nie spotkało nic o czym one piszą - że niby to ich codzienność. Czasem się zastanawiam w jakiej rzeczywistości one żyją, albo ja. Bo to jak różne światy...
j-ulka
a te całe "położne " to serial jakiś ? oglądnęłabym sobie
marciosz, na tvn style- serial dokumentalny (WB), ja oglądałam wczoraj o 16:10, a
Najbliższe powtórki
Wtorek, 09.04.2013 | 21:10 TVN Style |
Wtorek, 09.04.2013 | 21:10 TVN Style HD |
Środa, 10.04.2013 | 14:15 TVN Style |
Piątek, 12.04.2013 | 12:15 TVN Style HD |
to jest chyba podobne do Porodówki z TLC
reklama
a te całe "położne " to serial jakiś ? oglądnęłabym sobie
tak,jakiś nowy,ale nie pamiętam,chyba na tvn style
Podziel się: