reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Hej dziewczyny! Ja również witam sie z Wami z lewego boczku z łóżka;-)
Ja całą noc przespaną miałam tylko raz na siku wstawałam za to choroba się u mnie rozpanoszyła się na dobre:wściekła/y: Kaszle jak stary gruźlik a do tego od wczoraj gardło boli:-(.
Piję ten majeranek tylko boję się żeby nie przesadzić, ile można tego pić?

Cholewka ale pisanie jedną ręką jest uciążliwe:dry:

reklama
No to ja też jestem ta, która nie mogła w nocy spać... obudziłam się po 3 i koniec spania... nie mogłam zasnąć... :baffled:

Elajar śliczne te Twoje dzieciaczki... :-) Gratulacje również dla męża :-)

Natalia spokojnie pis sobie. Majeranku raczej nie przedawkujesz :-D Zdrówka.

Sun7 może jeszcze uda ci się oko przymknąć.

Kartagina co u ciebie? Martusia się nie pcha już?

A mnie cos nosi,gdzies bym poszla cos zrobila...ja chyba mam.w sobie baterie sloneczne bo wystarczy ze zaswiecilo slonce a ja juz na 5 biegu funkcjonuje:-)
Oby wiecej takich dni!!:-)
Jak tam eklerka??i mdla? oby dobrze:-)

Chcialabym do fryzjera w tym tygodniu,i w sumie nic nie stoi na przeszkodzie tylko mi pomyslu brak:-/

Zapo teraz nie będę się kładła bo już wcale nie chce mi się spać... ale nie wykluczone, że może później zrobię sobie małą drzemkę :-)

Noelle mi też ostatnio fryzjer chodzi po głowie :dry: ale tak sobie myślę, że po porodzie sobie pójdę, żeby se humorek poprawić;-) A po zresztą teraz mam takie, że spokojnie je wszystkie mogę spiąć w kucyka i tak mie się wydaje, że w szpitalu tak mi będzie najwygodniej.

Zapo Ty właśnie zaczęłaś 38 tydz. :szok::szok::szok::szok: Ty nasza przodowniczko ;-)

npoo...Zapo szaleje:-) ciekawe czy ktos Cie wyprzedzi do tego 15???:-)

aska no wlasnie aama sie zastanawiam teraz czy po porodzie?? Ja sama nie wiem co chce dla odmiany na glowie zrobic wiec pewnie zejdzie mi "na po porodzie":-)

Noelle to tak jak ja - coś bym zrobiła ale nie bardzo wiem co ;-):dry: A moja fryzjerka, do której chodziłam i siadałam na fotelu i mówiłam RÓB CO CHCESZ i zawsze byłam zadowolona wzieła się spakowała i poleciała za ocean - jędza;-)

reklama
ja już zapowiedziałam mężowi, że po porodzie robię sobie totalne odgruzowywanie ( fryzjer, kosmetyczka) a ten do mnie, że co on zrobi jak mu sie mała rozryczy:-D:dry:
A ja: jak to co? Będziesz sobie sam radzić:-p:-D
Przerażenie na jego twarzy nie do opisania:-D:-D:-D

Do góry