reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Elajar przesłodkie te Twoje bliźniaki:-)
Mężu Eli Tobie równnież gratuluję dzieciaczków:-)

Eklerka wcale się nie dziwię, że podjęłaś taką decyzję! A co na to Twój mąż?
Opieka medyczna w Anglii z tego co piszesz to jakaś kpina normalnie. Niby taki bogaty i cywilizowany kraj a służba zdrowia pod psem normalnie. Trzymam kciuki żeby Michałkowi się poprawiło:tak:

reklama
bosz eklerkaa historia mrozi krew w żyłach. Mam nadzieję, że jeszcze nie rodzisz... poczekaj aż synusiowi się poprawi (żebyś jeszcze miała na to wpływ). kochana, mam nadzieję, że zła passa minie i jutro już będą same pozytywy. coś mi się komp zepsuł i nie działa mi enter więc nie mam jak zejść do następnej linijki - Elajar - cudne pyziole!!! gratulacje!!!

Ela jakie dwa maleńkie cudeńka :szok::szok::szok::szok::szok: Całe szczęście, ze poród bez komplikacji, bo z tego co piszesz to mogło być różnie .... ale na szczęście jesteście w komplecie i tylko można pozazdrościć, że możecie już tulić swoje dzieci. Wracaj szybo do nas :-)

Eklerka nie dziwię się, że podjęłaś taką decyzję, też bym wróciła do kraju ... toż to jakiś koszmar a nie opieka zdrowotna.

Eklerka wspolczuje serdecznie... Ja bym chyba wyszla z siebie !!!!

Elajar i Eli mezu gratulacje :-) przepiekne bobaski :-D

Dziewczyny ja sie chyba wykoncze :-( 2 noc z rzedu prawie nie spie !!!! 100000000 razy siku, zebra mnie bola, plecy rwa, jak leze na boku to maly jest raz na jednej raz na drugiej kosci biodrowej i uciska. Jak uda mi sie przysnac (przy swicie) to zlatuja sie te pieprzone golebie i guglaja mi tu na parapecie :angry: juz nawt foliowe torebki na wietrze powiesilam i nic to nie daje !!!! Zgaga tak mnie morduje ze mam az odruch wymiotny i zadne specyfiki rady nie daja..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

ALG współczuję ... ja za to się dziś obudziłam z mega katarem i bolącym gardłem. I już mi się płakać chce jak sobie pomyślę, że to piep****ne choróbsko się rozhula.

witajcie,

przyłączę się do marudzenia, ja też tej nocy prawie nic nie spałam, gardło tak boli że ledwo funkcjonuje. A dzis po łóżeczko, wózek trzeba jechać.

Elajar słodkości, kochane dzieciątka :) dobrze, że u Was wszystko dobrze i dochodzicie do siebie :)

witam porannie :)
rodzinko Elijar budowne bliźniaki! jakie pyzolki! gratuluje serdecznie!
Eklerkaa co za historia z Michasiem! szok! wygląda to tak ,że w tej Anglii nie mają za grosz wyobraźni co może się stać. w końcu to małe dziecko! a jak dzisiaj? lepiej?
no i napisz koniecznie po powrocie ze szpitala co z Tobą?
Mdła a u Ciebie jak z tymi skurczami?
ALG i Wiikki łącze się w bólu. tez nie mogłam spac. i w dodatku zaczyna znów mnie bolić gardło :angry:
miłej niedzieli Kochane bez ekscesów!

ehhh..i ja spac nie moglam.Albo co 5 minut na siku albo mnie nogi bolaly:-/
Maz w pracy a ja siedze przy kawie.Za oknem....slonce i spiewajace ptaszki!!!:-) :-) :-) :-)
cos czuje ze po takiej nocy to sie bede dzisiaj bujac jak polamana.Ale nie jest zle:-)
pogoda.robi swoje:-)

reklama
Marudy witajcie. Mnie dziecię obudzilo i juz koniec spania. O dziwo po wczorajszej imprezie Matylda jeszcze odsypia. A ja mam coraz wiekszy strach ze jak tak sie wierci to w koncu się w pępowinę zaplacze i nie bedzie za wesolo. No i czekam na wiesci o. Eklerki i Mdlej

Do góry