reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Elajar- cudne slodziaki

Zapominajka- mi wlasnie ostatnio w szpitalu to powiedzieli gdyz glowka u dolu dziala jakk korek i lagodzi wyplyw wod pupcia jest mniejsza i mozna stracic wiecej wod i przy nieprzychylnych wiatrach moze tez pepowina wyjsc

reklama
nawet jak glowkowe polozenie jest moze dojsc do wypadniecia pepowiny .Jesli dziecko jest wysoko i nie jest przyparte glowka do wchodu miednicy.Ale przy polozeniu posladkowym wieksze ryzyko.Dlatego mowi sie ze po odejsciu wod pogotowie albo samemu odrazu szpital...

noz nie moge sie napatrzec na te cudenka!!!

No i pochwałę się tym że mojej mamie udało się urlop załatwić i zamówiłam jej już bilet od 1-8 maja, jedyną radość w ciągu tych 2 dni ;)

A potem już zdecydowałam ze tylko urodze dziecko, załatwie jej paszport i spiepszam z tej pier... Anglii na zawsze.

Ostatnia edycja:
Elajar- alez cudowne te Wasze bliźniaki aaaaaa!!!! Izunia ma tak rozkoszną minkę na foto, ze można ją schrupac.
A Tomuś jak mądrze patrzy. Cudowne szczęścia, niech Wam pięknie i zdrowo rosną, przynosząc ogrom radości każdego dnia :tak:

reklama
I wcale Ci się nie dziwię eklerka!!! Dobrze,że mamie się z urlopem udało.....
heh - i pomyśleć że my na polską służbę zdrowia narzekamy.... ehh...!

Moja mama z kolei wymyśliła dobry patent:p 10maja przyjeżdza do mojej babci czyli swojej mamy i tam będzie czekać na mój wypad na porodówkę:p Babcia mieszka 25km od Wro więc już rzut beretem:)
I na pierwsze dni przyjedzie nam pomóc...:)

Do góry