reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

eklerko- Aż ściska za gardło i człowiek nie wie jak może pocieszyc. Z naszym synkiem także kiedyś było tak źle, gdy miał 2 latka jednak tu w Irlandii zatrzymano nas w szpitalu pod kroplówką na 48h. Mogę na tak wysoką gorączkę doradzic Ci jedną rzecz- nie rób okładów na czole czy pod pachami, weź skarpetki synka i wymocz je w zimnej (nie lodowatej) wodzie, wykręc i daj synkowi na nóżki niech tak lezy pod kołderką. Jak wyschną zmocz ponownie. Najszybciej ściągniesz temperature przez stopy właśnie.
Życze Ci duzo siły! Co do wód to niestety w Irl mają to samo podejście- chore to jest i meeega niebezpieczne.
Mdła- jak się czujesz? Jak Twoje skurczybyki? Ojjj dzieje się tu u nas na majówkach dzieje...

Ja dziś jestemz siebie mega dumna. Od rana poświęciłam caly dzień i skorzystałam z wiosennej pogody i poprałam prawie wszystkie ubranka Amelii. Zostaly dwa wkłady.
Posegregowałam je wiekowo i gotowe czekają już tylko na prasowanie. :-)
Teraz zabrałam się za pakowanie torby do szpitala. Myślałam, że spakuję się w małą podręczną torbę, ale teraz wiedząc że czeka nas w szpitalu ok tygodnia czasu to wyjdzie nam cała walizka :szok::baffled:
Końcówkę ciąży mam szaloną staram się odbyc z synkiem jak najwięcej wizyt i zajęc dodatkowych- SI, rehabilitacja, logopeda, psycholog etc- bo pewnie, gdy urodze to przez kilka tygodni nie damy rady.
Do tego sama od czasu wyjścia ze szpitala mam teraz po 3 wizyty w tygodniu- u GP (internisty), u hematologa i u ginekolożki w szpitalu, także mój czas na bb i fb jest niestety ograniczony. :wściekła/y:

reklama
Hejka dziewczyny. Jestem mężem Eli "Elajar".Próbuję wrzucić fotki. Pierwsza Izunia Izunia.jpg i Tomuś Tomus.jpgmam nadzieję ze widzicie nasze szczęśliwe bliżniaki. :-)

Załączniki

• Izunia.jpg
    Izunia.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 98
  • Tomus.jpg
    Tomus.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 96
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakie ślicznoty pyzate! Gratulacje, dumny MĘŻU Elajar! :-D Cudowności, pięęęęęęęęęęęknie zobaczyć takie buziolki na wieczór :-)

Już zjadlam pizzę i czuje się juz lepiej ... Po tym co napisalyscie zadzwoniłam jeszcze raz do poloznej i mówię jej ze jutro z samego rana jadę na pogotowie by sprawdzić ilość wód plodowych czy w ogóle to były wody, a ona mówi ze przyjedzie po mnie ;O w szoku byłam normalnie o 7 rano się z nią umowilam. Pytała się czy czuje jakiś bóle i czy czuje ruchy dziecka; ja mówię ze nie czuje bólu ani skurczy, a ze dziecko się rusza. Ona mówi ze jeśli się tak denerwuje to sprawdzimy to jutro.

Michał nadal na gorączce jest...kupił mąż w polskim sklepie smetce na biegunkę mamy nurofeny paracetmole i pije dużo picia

Łiiiiiiiii ale cudne !!!!!!! Bliźniaki i jakie fajne pyzy maja. Dziękujemy Ci mężu xD i wielkie GRATULACJE dla was

Ostatnia edycja:
Eklerkaa współczuje przeżyć, obserwuj synka cały czas i jak się zacznie znowu coś dziać nie czakajcie dzwońcie na pogotowie, a Ty zjedz coś proszę, musisz mieć siłę!

Elajar piękne bobaski, jak ładnie wyglądają, policzki nawet taki pełniusie, śliczne gratuluję jeszcze raz! Tak się zapatrzyłam na buźki, że nawet nie doczytałam, że to Maż wstawia:) więc gratulację również dla Tatusia!

Mdła jak u Ciebie? poprawiło się coś?

Ostatnia edycja:
eklerko no to kciuki za was!!dobrze ze macie leki i oby pomogly!!No i zeby jutro okazalo sie ze to nie wody jednak.

Boze jakie pyzate cudenka!!! slicznosci!!!! gratulacje!!!Noz normalnie napatrzec sie nie moge!!!Niecale 3kg a takie papusne:-):-*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry