reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

też nie mam, jak mieszkalam w polsce byłam zaopatrzona we wszytko a teraz problem z lekami mam. Narazie zasnął, nie ma goraczki to jest dobrze. Żebyś widziała jak protestował bo nie chciał pampersa zakładać mówił: "nie mi pampem, to dla dzidzi, ja duly (duży)". Biednyy :(

reklama
Hej,

Fiołkowa
powodzenia z zębem.

Mi się wczoraj cudem udało zamówić na allegro: 2 butelki antykolkowe, fride do noska i 2 smocznki uspokajające, ale też walczyłam długo ze złożeniem zamówienia.

Sambo
a Ty jak zwykle od rana niezniszczalna i szalejesz. U mnie chyba też buszują krasnoludzki i bałaganią, bo ile by się nie sprzątało bałagan jest od nowa ;-) Ja również jestem bezmleczna.

Eklerkaa gratuluję początku 37 tygodnia, mi przez bóle jak na okres skróciła się szyjka, ale nie tylko mi. Kiedy masz kolejna wizytę?

Marciosz
może sprawdź te bóle, tym bardziej, że są tak silne.

Widzę, że coraz więcej z nas skarży się na bóle jak na okres...

Zapominajka
wierzę, że słoneczko poprawi Ci humor i mam nadzieję, że żadna z nas nie będzie się musiała zmagać z depresją poporodową.

Kuźwa, doczytałam was! Wstałam o 9-tej i mam wrażenie, że czas leci mi przez palce. Przez ostatnie dwie godziny oglądałam na Allegro komody (wlazłam przez moda.allegro i na okrętkę, bo inaczej nidyrydy) i wciąż nie wiem, którą wybrać. Teoretycznie wszystkie mają ten sam kolor co nasze "główne" meble, bo to ten sam wzór, ale są różne kombinacje szafek i półek i cholera wie, która będzie najbardziej przydatna... :confused2:
Jeszcze wczoraj przemogłam się i kupiłam na Allegro dwie koszule do karmienia, za jakieś tam śmieszne 18,99 sztuka. Będę używać ich i tak wyłącznie w szpitalu (czyli przez jakiś tydzień maksymalnie) - w domu nie ma takiej opcji, żebym w koszuli nocnej spała, w dodatku w jakieś g*wniane miśki i żyrafy, Chryste Panie, tym ludziom się chyba wydaje, że wszystkie matki mają wymiociny zamiast mózgu i rozczulają je te słabe i tandetne nadruki na koszulach... No ale kupiłam, żeby mi nikt nie sapał, że w piżamie ze spodniami łażę... :laugh2:

UWAGA! Mnie na bóle jak na okres ginekolog kazał łykać 3x1 no-spę i przeszły po pierwszym dniu łykania, chociaż męczyłam się z nimi 3 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R. właśnie mi wysłał smsa że widział przelatujące stado bocianów:-)

ja mam w sumie problem z meblami w pokoju dla chłopców,pokój jest nowo co zrobiony,styl taki już na przód,tylko że te meble ładnie wyglądają ale są strasznie nie praktyczne( nie pojemne) komoda ma w sumie dwie płytkie szuflady i dwie półki na dole...nie wiem jak tam takie małe ubranka układać:crazy:

aniaczek - tutaj nie ma wizyt ginekologicznych wiec mi nikt tego nie sprawdzi czy sie ta szyjka skraca czy tez nie... tutaj wizyty wygladaja tak ze dotyka ci brzuch, mierzy, zapta jak sie czujesz i to wszytsko... dlatego ostatnio wam pisałam ze zapisałam się do polskiej kliniki w 31 tyg. i byłam wtedy po raz pierwszy i ostatni badana podczas calej ciazy ;/

cytrynko - no własnie to Ty pisałaś !!!!!! ehhh ****ni lekarze tu są....no ale co zrobic mają swoje zasady i tego się trzymają. Co do piżamek tez miałam z żyrafą (szara z fioletowymi dodatkami) jak leżałam z michalem w szpitalu i prawie wszystkie mamuski miały takie jak ja :D

w samej koszuli siedzisz tylko w pokoju po porodzie, na hol, do kibelka czy coś zakładasz szlafrok i nikt twoich misiów oglądać nie będzie :-pnie ma co się stresować koszulą

reklama
Do góry