reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Najbardziej to mi o nogi chodzi, że z żylakami. Tych najbardziej nie chcę ludziom pokazywać, ale cóż poradzę. Ze wstydu jeszcze nikt nie umarł... :-D

reklama
Wątek gratulacyjny? :szok:Na wejściu osiwiałam, myślałam, że któraś oprócz kai i zapewne Elajar.
Oby jeszcze jakiś czas było tam pusto...

Ale mam piękne stopy:-) Pani mi taki masaż zrobiła, że prawie usnęłam:-D
Dentystka uratowała mi jednego zęba, z drugim muszę się pomęczyć do 22 kwietnia. Czy jeszcze będę wtedy w dwupaku?:sorry:

citrus - w koszuli więcej powietrza dociera do krocza, co ma wpływ na gojenie się - o tym też musisz pomyśleć

Ależ dzień dzis;] Spac mi sie chce;]

Sembo - ty motorku:D A potem mowisz ze cie boli wszystko:-p U mnie tez mieszkaja jakies krasnoludy bo ciagle cos sprzatam:eek:

Citrus - tez zamowilam koszule z zyrafa :D Mi nie przeszkadzaja takie slodko-pierdzace wzory;-)

Eklerka - ty to kurde zaraz mozesz sie rozpakowac. Jak bym miala juz 37tydz to bym sie modlila, zeby powoli zaczynaly sie te bole okresowo-porodowe.

Zrobilam dla malego 2prania i wyprasowalam wsjo. Czeka mnie jeszcze z 5 :D Ale poki co musialam nasze wyprac, bo wiecej nie mam gdzie wieszac...
Ja mam komode z 3szufladami i zastanawiam sie czy sie zmieszcze z wszystkim:eek:

ja tam okropnie wstydliwa :-p pierwszy poród na zaspie i teraz też tam się wybieram, i bardzo mi odpowiadała sala odwiedzin, a i tak mnie wkurzali wszyscy jak ja próbowałam karmić a tu pani ze śniadaniem, pani po talerze brudne, pani od śmieci, pani od zmywania podłóg, lekarz, pielęgniarka, studentki, ciągle ktoś....jak dla mnie szpital to masakra.... mam nadzieję że teraz jakoś lepiej to ogarnę wszystko

a mnie tak adrenalina trzymała że musiałam chodzić i strasznie mnie wkurzało grono znajomych i rodziny którzy mnie odwiedzali bo musiałam z nimi siedzieć,dobrze że była oddzielna sala odwiedzin a nie tak na sali przy innych mamach...tym razem chciałabym żeby oprócz R. wszyscy wstrzymali się z odwiedzinami mnie w szpitalu...choć wydaję mi się że będzie jeszcze gorzej...a wiecie że ja nic a nic nie pamiętam z tamtego porodu jeśli chodzi o jakiś prysznic?pamiętam tylko sale i łóżko...

Szpitali też chyba nikt nie lubi. Ale większość z nas opuści ten przybytek po 3 dobach, więc nie ma nad czym płakać.

Jak leżałam z Iggym była ze mną na sali dziewczyna, która wyrózniała się piżamką. Mianowicie miała taką seksowną, króciutką, satynową :-D

dziewczyny czy wasze dzieciątka też tak się przeciągają?:szok: ja mam wrażenie ze mi brzuch rozrywa jak mi nogami (chyba!) zapiera o lewy bok, na którym ciągle leżę, a tyłeczek koło pępka robi kopiec kreta:oo:
już nie wiem czy to normalne, czy może mało wód mam:baffled: bo te małe kosteczki to normalnie mi się wpinają w powłoki brzuszne!

Kuźwa, ale z wyglądu gorsze, niż kupa mojego psa. Wstyd mi włożyć na siebie coś takiego publicznie... :confused2: :-D

jak ja cie rozumiem!!!jak swojego czasu dalam tu upust swoim przemysleniom na temat miskow i zyraf na koszulach to mnie zbesztano publixznie!!:-/
Ja sie nie przemoglam i nie kupilam.Usalo mi sie kupic za grosze ok.22zl sztuka normalne koszule kolor bordo i chabrowy;-) tez tylko na szpital. pizame tez biore moze mnie nie pogonia;-)

gdzie te nasze blizniaki?????????

eklerka xzyzby herbatka malinowa zadzialala ??na te wszelkienobjawy co opisalas???

ja sie doczekalam boli miesiaczkowych...coz...szybko minely....nie mam zamiaru lykac nospy!!!:-)
...

reklama
julka normalne!!!:) mnie zawsze kopie w bok na którym leżę... Krzyczy: mamo, nie leż mi na głowie, albo: utknęła mi noga, rusz się kobieto!!!:)

wczoraj było mi tak ciężko że M już zaczął pytać czy tego całego osprzętu nie mogą mi wyjąć wcześniej niż w 37, ale pewnie nie... zobaczycie- on pojedzie z małym na rehab do Łeby 5.05 a ja WTEDY urodzę!!!!!! i kogo na porodówkę wezmę? MAMĘ??

Moje koszule bez żyraf, jedną mam do karmienia (jakieś króliki?), mama mi kupiła za 20zł, niby bawełna napisane ale to szajstwo nie przepuszcza powietrza! normalnie czuję jak się w tym pocę więc nie wiem czy skorzystam...

Do góry