reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

ja już po drzemce :-)

Kartagina już wszystko napisała o GBS, więc nie będę powtarzać
ja wyniki odbieram jutro i mam nadzieję, że jest czysto

Eljar - wszystkie dobre myśli dla Was :tak: czekamy na Twoje Maleństwa :-)

Kamila - a Ty jeszcze się nie spiesz :tak:

a teraz napiszę Wam coś ciekawego :-)
jakiś czas temu pisałam, że śniło mi się, że szłam w osr....nym płaszczu
Mama mi wtedy kazała w lotka zagrać, bo niby to kasa
skreśliłam cyferki, A. wysłał i zapomniał
dziś na myjni czyścił wszystkie schowki i wyjął kilka kuponów
pojechał na stację, żeby sprawdzić, a tam 5 !!!!! :happy: ponad 6 klocków:happy::happy::happy::happy:

już odebrał, więc świętujemy - kupił mi cydra gruszkowego
mniammmmmmm

niezły fart :happy: ale Wam się ostatnio też śniła qupka, więc trzeba próbować szczęścia :tak:

reklama
Ullana, ale fantastyczna nowina! Gratulacje, taki pokaźny zastrzyk gotówki to na pewno ogromna frajda! Brawo, brawo, brawo, nareszcie naprawdę cudowna, pieniężna wiadomość na forum! :-D

Następnym razem gdy mi się ***** przyśni, też puszczę totka! :-D

Ullana ale fajnie...miła niespodzianka :) my do lotka nie mamy szczęścia, na ślub poprosilismy o winko i kupony lotto i było tego mnostwo i wyobrażacie sobie, że ani jednej 3 nie było.. wysyłaliśmy też dużo razy...nic nie trafiliśmy teraz jak jest duża kumulacja to wybieramy te, liczny które byśmy nie skreślili, bo tamte nigdy nie padły no ale też nic się nie udaje tak więc chyba nie mamy co liczyć na wzbogacenie w ten sposób :)

noooo cieszymy się bardzoooo :-)

A. mówi, że to jakieś zadośćuczynienie za to moje leżenie :rofl2:

może będzie na jakiś fajny urlop, bo w tym roku nie planowaliśmy ze względu na duże wydatki

reklama
no teraz to trzeba o q...kach śnić i puszczać totki :tak:

mnie się trafiło pierwszy raz
ja zwykle w multi-multi gram i coś trafiam, ale nie tyle :szok:
a w zwykłego totka kilka razy trafiłam "trójkę"
więc tym razem niezły fart był:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry