reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny macie juz wyniki na gbs? wyhodowali mi to dziadostwo w jednym badaniu pisze że pojedyńcze kolonie, w drugim że obfite, niestety jednak sa. Zamierzacie brać antybiotyk w ciązy, czy dopiero w trakcie porodu w razie czego?

reklama
O tym to lekarz decyduje, nie my :-p A z tego co mi wiadomo, to żadna z dziewczyn nie miała jeszcze wyników, a niektórym w ogóle nie robiono jak dotąd posiewu.

No to ładnie się podziało z Elajar... Trzymam kciuki! :tak:

wiolonczela - ja miałam wyniki, ale u mnie wyszło ujemne. Na pewno musisz porozmawiać o tym z lekarzem.

wiolonczela mi tez wyszedl GBS dodatni.Smigam z pierwszymi objawami porodu na porodowke zeby dostac antybiotyk,daja co 4 godziny ampicyline.Wiec chce sie zalapac na dwie dawki conajmiej:) Uszy do gory!!:) Teraz nie biore antybiotyku bo moge to zaleczyc a i tak od nowa sie moze do porodu wyhodowac.

AAAAAA!!!jutro bedziemy ciotkami blizniakow!!!!!!!!!!!!kciuki!!!!!!!!!1

Co niby nie zawsze? O antybiotyku nie zawsze decyduje lekarz? A kto inny wypisze receptę?

O, Noelle pisze o porodówce. Tak czy siak pewnie lekarz musi się szrajbnąć.

citrus racja!

Poza tym mi lekarz mowil ze GBS sie leczy w trakcie ciazy tylko gdy wychodzi takze w moczu.A jak tylko w wymazie z pochwy to przy porodzie.

ej a ZAPO sie odezwala po wizycie????bo mi sie troche przysnelo:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
No z moja skleroza ciązowa to tak do konca pewna nie jestem czy wizyte dzisiaj miala.Ale cos mi sie tak wydaje:sorry:

noirel wez wirtualnie wysciskaj Eljar od Nas!!!:*

Do góry