reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ja codziennie oglądam swoje zdjęcia sprzed ciąży i zalewam się łzami, jak ładnie wyglądałam. Tak, obwiniam moje dziecko za to, że zepsuło mi sylwetkę. Następny szlaban, do cholery! :-D

reklama
siemanko!
z rańca kibelek HAHA!!!! jak ja się cieszę!!!!!! czyli pomogła activia z dosypanymi rodzynkami(jak już napuchły) i woda z cytrynką na czczo! otrębów tata nie kupił bo nie było...

marciosz pij dużo jak tak sikasz!!! podobno trzeba pić więcej niż się wysikuje!!

sembo ja o mięśniach zapomniałam że je kiedykolwiek miałam!!

wtachałam się z mamą na strych bo kombinezonik i kocyk ocieplany, odgrzebałyśmy kołyskę to M zdejmie i jestem dumna z tego wyczynu bo po schodach wchodziłam chyba z 15 minut! co dwa stopnie odpoczynek bo zadyszka mnie straszna łapała ale zejść było gorzej!!!!

mi spojenie łonowe przeszło i te pachwiny też. nawet nie zauważyłam kiedy!!
dziewczyny z żylakami a leżycie z poduchą między nogami?? bo jak tak całą ciążę, nawet w nocy i żylaków nie mam, tylko takie małe pajączki..ale te to nawet na brzuchu!

no i sypie! cholerny śnieg sypie bezczelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o matko! ale tu dziś marudnie:baffled: to chyba najgorsze niedołężne dwa miesiące ciąży, czy jakoś tak by wychodziło... a końca nie widać! a może widać:-)

ja dalej z optymizmem kwietniowym i żadne mi pogody i bóle nie straszne, a co! zawsze się cieszę jak już jest ok 1 w nocy bo wiem że jak w końcu zasnę to rano będzie lepiej i tak do wieczorka, bo potem też leżę i umieram:confused2: i taki cykl dobowy ciężarówki leżącej:cool:

Nic nie zrobicie teraz (oprócz smarowania Liotonem 1000 i łykania Cyclo 3 Fort). Po ciąży mogą się zmniejszyć, ale nie muszą. A skoro wyszedł już jeden, świadczy to o początku niewydolności żylnej, po prostu. Tak to właśnie w ciąży jest. Ja mam ze dwadzieścia dziadów na nogach i to mocno zaawansowanych, więc za rok jakiś będę usuwać hurtem. Z tym że ja mam w prawej nodze całkowicie niewydolną żyłę piszczelową i częściowo niewydolną strzałkową :confused2:

citrus, a gdzie ty się tego nabawiłaś??? to jakoś genetycznie, czy jak?

Julka:
1) genetycznie, bo mój ojciec ma koszmarne żylaki, jego tata także miał - zaczęły wyłazić, gdy miałam 13 (!!!) lat;
2) byłam kiedyś bardzo otyła;

to nie zazdroszczę, ale chyba teraz chirurgia plastyczna w tym temacie trochę pomaga:-(
ach, ci nasi dziadkowie! ja też po dziadku od ojca strony odziedziczyłam tendencję do przepukliny pachwinowej:sorry:

Ostatnia edycja:
Ja też pojęczę:
jestem całkiem do niczego. Poszłam do Biedronki, kupiłam niewiele, a czuję się, jakbym przebiegła maraton i przyniosła tonę.
W dodatku wkurza mnie strasznie, jak ludzie olewają, że prowadzę małe dziecko i mam ogromny brzuch. Facet mi w niego wjechał wózkiem sklepowym i nawet nie przeprosił:crazy:

fiołkowa miałam taką sytuację 2 dni temu też w biedronce. baba prawie staranowała moją Franię bo kolejną kasę otworzyli i chciała być tam pierwsza tyle ,że my nie szłysmy do kasy. opierd.tą panią zapytam czy jest ślepa i dziecka nie widzi?:angry:

dziewczyny za tydz w sob mam gości potrzebuję jakieś pomyśly (łatwe do przygotowania)na
1.obiad
2.jakieś 2 sałatki
3.przekąski

reklama
Do góry