reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam się z rana
Ja też nie mogłam w nocy spać, czytałam książkę:) Teraz przez cały dzień będę nie do życia a tyle miałam w planach do zrobienia...
Ja jeszcze nic nie piorę, nie prasuję czekam na ładną pogodę żeby na zewnątrz suszyć ale jak tak dalej pójdzie to ja urodzę i dalej nie będzie się dało wieszać bo na sznurkach sople lodu będą:szok:
Nia &&&& za jutrzejszy egzamin
Ullana mojej córki ulubiony kolor to fiolet i w pokoju zażyczyła sobie farbę w tym kolorze i wszystko chce wybierać dla braciszka fioletowe

Dzień dobry,

ja też nie spałam od 2...eh...bóle jak na miesiączke miałam, wziełam no-spe i trochę jest ich mniej, ale się pojawiają. A w nocy siku....to ja już jak zombie chodzę, wstaję co 1,5 godziny punktualnie i zawsze mam czym sikać ! :wściekła/y:

Śniegu napadało, że wszystkie okna dachowe znowu zalepione i ciemno jak w d... Zmotywowałyście mnie i chyba zrobię pranie ostatniej partii ubranek, czekałam, aż się pogoda poprawi i będzie mogło wyschnąć na słońcu, ale że nie wiadomo czy się doczekam to lepiej zrobie pranie dzisiaj.

Framama wlasnie koszmar jakis jak sie przekrecam to jakby mi zywcem biodra odcinali tak boli:(
No ja na etapie segregowania ciuszkow i padam,i normalnie mnie chyba skurcz zlapal,brzuch twardy,bol jakby od kregoslupa i ustac na nogach nie moglam(a segregowalam na siedzaco)jak wstalam,siadlam na chwile i przeszlo:szok:normalnie jakies schizy mam chyba :-D

Marciosz, ja na miesiączkowe dostałam nakaz brania 3x1 no-spy i od tamtego dnia mi już nie dokuczają :tak:

Zajrzę do was później, bo teraz muszę sklecić recenzję biografii Martina Gore'a, a chce mi się jak... :sorry:

Jak juz jestesmy w tematyce klucia to mnie kluje w okolicach spojenia lonowego,normalnie rewelacja.Teraz to juz chyba tylko gorzej bedzie??zacznie nas kluc,ciagnac,pobolewac....ale zarzucilam pesymizmem z rana..mam to opanowane do perfekcji;-) hehe...
A ja mam dzisiaj dzien z tych placzliwych.Zaliczylam juz dwa ataki placzu.Bez wiekszego powodu.I zbiera mi sie na trzeci...czuje sie jak gruby psychol....

mam nadzieje ze u naszych szpitalnych ciezaroweczek wszystko dobrze.No i oby zadna nie dolaczyla do lezakowania w szpitalu...kwiecien kwietniem ale dajmy pierwszenstwo kwietniowkom;-)

Ja w nocy spie dobrze.Wstaje raz albo i dwa na siusiu ale jak Was czytam to i tak mysle,ze mnie spanie rozpieszcza :-)
Jesli chodzi o stopien gotowosci to ja juz wszystkie ciuszki poprane w komodce,pielchy tetra w pudelecku i wiekszosc kocykow,recznikow poprana.Ostatnie pranie dzidziowe czeka z rozkiem i spiworkami i chyba dzisiaj je w koncu wrzuce.Na "juz" wszystko przygotowane i w gotowosci.Torba spakowana na ostatni guzik,kosmetyczka i rzeczy na wyjscie tez(i dla mnie i dla malizny).Spakowalam kmbinezonik welurowy do fotelika bo nie wiem jaka pogode przewidywac :-D i przygotowalam kocyk i otulacz fotelikowy.
Ja po tych 2 tygodniach lezenia mam skurczowa ulge.To znaczy brzuszek sie kurczy kilkanascie do...kilkudziesieciu? razy na dobe ale nie sa to tak bolesne skurcze jak wczesniej!Czasem pobolewa ale to i tak luksus!Wtedy mnie czasem tak zginalo,ze nie moglam sie ruszyc.
Pisalyscie o czkawce.Jak mi moja mlodziezy co najmniej 5 dziennie nie zaliczy to zaczynam sie niepokoic!Naprawde bywaja dni,ze 15-20 razy ma czkawke!:-D Zuza tez tak miala.I pozniej przez pirwsze 2-3 miesiace tez miewala tak czesto.Ale dziecki sie tak nie mecza jak my przy czkawce-podobno...

Ostatnia edycja:
citrus hehehe..no fakt..powrocily ze zdwojona sila!!;-) zebym jeszcze przy tym wszystkim taka rozmemlana nie chodzila to byloby super.

Chyba rusze tylek na zakupy...

reklama
jak patrze na Wasze wpisy o 4 rano to mam ciarki...ja całe noce przesypiam,na siku wstaje dopiero ok 6-7...bóle bioder ustały,teraz jak wstaje to spojenie łonowe boli,ale i tak jest o niebo lepiej niż było...

Do góry