reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ullana ja wiem ,który to kolor navingtona bo chciałam kupić jest naprawdę świetny!
ewelinka też się budzę co chwile bo przekręcam z boku na bok. koszmar jakiś.
dziś mnie jakoś dziwnie brzuch boli.tak na dole, kłujei jakby ciężki.
sembo o matko a co to kolor spożywczy?

reklama
Fra nooo taki barwnik co się lukry barwi np... Mam różowy bo robiłam kolorowy lukier na ciasteczka i teraz myśle czy by makaronu z nim nie ugotować :>

dzięki Sembo człowiek to się jednak uczy całe życie. w zyciu nie wiedziałam ,że jest takie coś co można kupić i nazywa sie kolor spożywczy :-p

Hejka

Mi udało się zasnąć coś koło 4... A Ty zapo jak tam?
Dzisiaj idę z koleżankami i dzieciakami na taki plac zabaw dla dzieci w środku pomieszczenia. Umówiłam się z nimi na 10, a ja dalej w łóżku tak mi się nie chceee ;(
Miłego dnia życzę dziewczyny i && za dzisiejsze wizyty ;) koniecznie się potem macie spowiadać ze wszystkiego co i jak.

Sembo - ale szalejesz....będzie niezła impreza :-D

a co do wózka - no właśnie ja nie lubię fioletu, różu.....a dla dziewczynek wszystko jest takie lukrowane
ten kolor wózka chyba bardziej magenta ....no chyba trzeba się przemóc :-p

ja śpię ostatnio nawet ok, wprawdzie budzę się na zmianę boczku ale zaraz zasypiam, a siusiu tak raz tylko w nocy, do tego młody od 3 dni śpi do 8 więc extra :tak:
wczoraj zrobiłam prasowanie pierwszej tury ciuszków, 2 godz mi to zajęło a potem ledwo żyłam, dziś tura 2, ostatnia :tak:

reklama
Do góry