reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

czesc Laski,
ja własnie wstalam. spałam całkiem ok.
oczywiście śniło mi się ,że rodzę.
wogóle to mnie jakaś nerwówka bierze, nic nie poprane a ja siedzę. bo nie mam na nic siły.
wiikki jak tam dziąsła?jak wizyta u dentysty?
jestem załamana tym sniegiem.znów ulice w wawie są białe.
dziś mam zamiar posprzątać w garerobie. ciekawe co z tych planóe wyjdzie.

reklama
Witam z ranka widze ze bezsenna noc wiele mialo,
ja juz chce jutra i by bylo juz po egzaminie:)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace, Zapominajka Ty chyba dzis termin ustalasz, daj znac po wizycie
milego dnia

witajcie :)

Ja dziś w dużo lepszym humorze i nawet mam siłe na fitnes pójść, bo w końcu się wyspałam, wstałam tylko raz na siku.

Z dziąsłem się okazało, że to guzek ciążowy ( dotyka 0,5-5 % ciężarnych ) i muszę z nim męczyć do porodu, a później jeśli sam nie zejdzie iść na wycięcie. Nie jest to przyjemne uczucie ale dam radę.

Nanu, Zapo powodzenia na wizycie, któraś jeszcze dziś wizytuje?
Nia &&&& za jutrzeszy egzamin.
Framama ja codziennie też mam juz jakieś chore sny, to że rodzę, albo nie rodzię bo coś nie tak i w kółko każdego dnia, znaczy nocy :)

Ciekawe jak nasze dziewczyny szpitalne...?
No a pogoda wciąż " wiosenna " ...brak słów

Mimo wszystko miłego dnia brzuchatki :)

Ocho widze ze bezsennosc sie na Was przerzuciła teraz...
Ja obudzilam sie o 6.30...dzis mi sie przysnilo ze urodzilam 17 kwietnia... ciekawe czy sie sprawdzi...
Nic mi sie nie chce a musze pojechac na miasto o 10 :crazy:.
Mały dzisiaj szaleje i brzucho mnie pobolewa i w kroku cisnie... za tydzien mam wizyte z usg (pełne 37 tyg bedzie wtedy za mna) to zobaczymy co tam sie dzieje i ile maly moze juz wazyc... sonduję ze tak z 3100...

cześć mamuśki,
mi się spało jakoś nerwowo, w ogóle śniło mi się że pobiłam własną matkę ;/ boże jakaś uśpiona agresja się we mnie rodzi. Wstałam równo z M o 6:45 i szczerze poczułam ulgę że mogę wstać.
Trzymam kciuki za Kamilę i Eljar &&&&&&&&&&

Kochane czy koloru spożywczego (takiego z buteleczki) można używać do każdego rodzaju jedzenia? Czy tylko do ciast? Czy ma on jakiś wyczuwalny smak? Chciałam ugotować z nim makaron do sałatki hmm?

cześć baby brzuchate :)

dziewczyny szpitalne trzymam &&&&&& a wy zaciskajcie kolana :) bo do maja jeszcze trochę zostało :p

widzę, że bezsenna noc dopadła niektóre z nas ;)
ja też dziś chyba z 15 razy na siku wstawałam, jakaś masakra. Mam też wrażenie że mała jest nisko ale z drugiej strony czuję ją pod samymi żebrami:szok:

no hej hej...
ja noc przespalam..
za to od rana.mam.znowu mdlosci...i jak tu nie zwariowac??

szpitalne nasze:kciuki zacisniete!!! dajcie znac!!
Alg to wizytujemy za tydzien razem:-)

Ostatnia edycja:
witam się i ja

mało mnie na bb, bo większość dni przesypiam :baffled::baffled:
już nie walczę z tą śpiączką, tylko śpię póki mogę....szkoda, że nie można się wyspać na zapas ;-)
a jak nie śpię, to walczę z mdłościami i bólem brzucha
wczoraj pierwszy raz miałam takie kłująco-szczypiące bóle
wcześniej takich nie miałam, więc coś nowego :crazy: na szczęście udało się je przespać
nie wiem ile jeszcze wytrzymam, bo mało jem, ciągle mnie mdli, zwracam 3 na 5 posiłków :eek: no i te nowe bóle, dla mnie zaskoczenie
ale mam nadzieję, że jeszcze nic się nie rozkręca
ja chcę rodzić w maju !

jutro mam wizytę u gina, to zobaczymy czy jest szansa na maj

A. właśnie pojechał na myjnię :rofl2: no ale autko totalnie zachlapane było, a jutro jedzie po Lilę, więc chce mieć w miarę czyste

nasi znajomi kupili już wózek, a termin mają na wrzesień i okazało się na ostatnim USG, że będą bliźniaki :-p kupili navington cadet - fioletowy i chcą go nam opchnąć za 1000zł
cena super, bo to nówka nie śmigana, ale fioletowy brrrr
i mam dylemat ...szkoda przepuścić okazję, ale ten kolor.....:sorry:

reklama
Czesc brzuchatki:-):-) ja w nocy jako tako tzn co godzina pobudka na zmiane boczku juz normalnie nie wiem co robic z tymi moimi biodrami:no:rano mnie obudzilo klucie w pachwinie normalnie koszmar myslalam ze juz mi nie przejdzie bo z pol godziny mnie meczylo ale teraz juz nic mnie nie kluje.
Dzisiaj sie wkoncu biore za pranie dzieciowych ciuszkow:-)
A po poludniu wizyta u gin zobaczymy co tam w podwoziu sie dzieje:-)

Do góry