reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nic nie zrobicie teraz (oprócz smarowania Liotonem 1000 i łykania Cyclo 3 Fort). Po ciąży mogą się zmniejszyć, ale nie muszą. A skoro wyszedł już jeden, świadczy to o początku niewydolności żylnej, po prostu. Tak to właśnie w ciąży jest. Ja mam ze dwadzieścia dziadów na nogach i to mocno zaawansowanych, więc za rok jakiś będę usuwać hurtem. Z tym że ja mam w prawej nodze całkowicie niewydolną żyłę piszczelową i częściowo niewydolną strzałkową :confused2:

mi też wylazły pod kolanami jak strasnie bolą, a od początku ciązy leżałam z nogmi do góry, niestety nie pomogło :( ja swoje smaruje maścią z kasztanowca i też daje ulge chwilową, najgorsze kryzysy w nocy lub nad ranem

Framama no niestety obie i nic nie pomaga nawet poducha w nogach:-(ostatnio mnie tez lapia skurcze lydek tez masakra po ostatnim 3 dni chodzic normalnie nie moglam tylko kustykalam:-(

Mdla tez zazdroszcze tego przygotowania,ja dopiero sie zabralam za pranie ciuszkow(a okazalo sie ze praktycznie nie mam nic na lato,bede musiala allegro zaliczyc),torba nie spakowana,posciel nie kupiona.:zawstydzona/y:tak sobie teraz mysle ze jakby malenstwo chcialo juz wyjsc to ja wcale a wcale nie przygotowana:szok:

Ja dzisiaj na obiad kapusniak tylko jakos nie chce mi sie za niego zabrac:wściekła/y:

ja co prawda nie mam żylaków ale moje uda i bez nich wyglądają jak ulepione z gliny przez pijanego...
Boże jaka ja jestem nieatrakcyjnaaaaaaaa ://///////////

reklama
Dołączam do grona czujących się paskudnie, nieatrakcyjnie itp., itd. Dlatego dziś po wizycie zakupie Vichy na cellulit i rozstępy i zaczynam działać. A po porodzie wracam do czerwonej herbaty, co by się pozbyć tego cholerstwa.:angry:

Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu

Miłego dnia brzuchatki :tak:

Do góry