reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
citrus mi wylazl taki maly zylak pod kolanem..co ja mam zrobic z tym cholerstwem??he??sypie sie...normalnie sie sypie
citrus
Nic nie zrobicie teraz (oprócz smarowania Liotonem 1000 i łykania Cyclo 3 Fort). Po ciąży mogą się zmniejszyć, ale nie muszą. A skoro wyszedł już jeden, świadczy to o początku niewydolności żylnej, po prostu. Tak to właśnie w ciąży jest. Ja mam ze dwadzieścia dziadów na nogach i to mocno zaawansowanych, więc za rok jakiś będę usuwać hurtem. Z tym że ja mam w prawej nodze całkowicie niewydolną żyłę piszczelową i częściowo niewydolną strzałkową
Noelle1986
ehhh..tak wlasnie myslalam ze za wiele teraz nie zrobie...:-/ ale zakupie ten lioton i cyclo..Dzieki citrus!!:-*
Ewelinkaam
Framama no niestety obie i nic nie pomaga nawet poducha w nogach:-(ostatnio mnie tez lapia skurcze lydek tez masakra po ostatnim 3 dni chodzic normalnie nie moglam tylko kustykalam:-(
Mdla tez zazdroszcze tego przygotowania,ja dopiero sie zabralam za pranie ciuszkow(a okazalo sie ze praktycznie nie mam nic na lato,bede musiala allegro zaliczyc),torba nie spakowana,posciel nie kupiona.tak sobie teraz mysle ze jakby malenstwo chcialo juz wyjsc to ja wcale a wcale nie przygotowana
Ja dzisiaj na obiad kapusniak tylko jakos nie chce mi sie za niego zabrac
Mdla tez zazdroszcze tego przygotowania,ja dopiero sie zabralam za pranie ciuszkow(a okazalo sie ze praktycznie nie mam nic na lato,bede musiala allegro zaliczyc),torba nie spakowana,posciel nie kupiona.tak sobie teraz mysle ze jakby malenstwo chcialo juz wyjsc to ja wcale a wcale nie przygotowana
Ja dzisiaj na obiad kapusniak tylko jakos nie chce mi sie za niego zabrac
sembonzakura
ja co prawda nie mam żylaków ale moje uda i bez nich wyglądają jak ulepione z gliny przez pijanego...
Boże jaka ja jestem nieatrakcyjnaaaaaaaa ://///////////
Boże jaka ja jestem nieatrakcyjnaaaaaaaa ://///////////
Ewelinkaam
Sembo nie tylko ty moje wygladaja jak nogi sloniatka,kolana obrosniete w tluszcz i uda w celulit i tez czuje sie nieatrakcyjnaale nie martw sie po porodzie bedziemy laskami zobaczysz
reklama
anetk_a
Aktywna w BB
Dołączam do grona czujących się paskudnie, nieatrakcyjnie itp., itd. Dlatego dziś po wizycie zakupie Vichy na cellulit i rozstępy i zaczynam działać. A po porodzie wracam do czerwonej herbaty, co by się pozbyć tego cholerstwa.
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu
Miłego dnia brzuchatki
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu
Miłego dnia brzuchatki
Podziel się: