reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Właśnie a co u Kaji ?? jakoś dawno się nie odzywała ...

A ja mam właśnie skurcze przepowiadające ... tak cos 20 min na minutke ... oj to chyba będzie niedlugo ....

a mi wszystko minelo..nic nie kluje..nic nie twardnieje...nic nie ciagnie...absurd jakis czy co??ja tu w gotowosci a tu spokoj jakiego nie bylo od 20 tc...

reklama
to ja z takim optymizmem w kwiecień weszłam, a tu widzę paniką wieje i porodami:confused: no i zazdroszczę tych Waszych tygodni ciąży i 9 miesiąca:sorry2:

George81 duuużo zdrówka dla Ciebie i syna, niech się szybko za ta ospą upora, wiem na świeżo co biedaczyna czuje.

Sambo
ja czasami sikam jak opętana!

Citrus jak ja się dowiadywałam, że jakaś celebrytka jest w ciąży to to samo mówiłam: że pozazdrościła mi, nie wytrzymała i pomałpowała ;-) Moja psina schrzania od suszarki na koniec świata!

Elajar
no i tak długo się trzymacie :-) oczywiście trzymam kciuki za powodzenie.

ALG no to nieźle co 20 minut? a co masz na myśli pisząc niedługo?:szok:

Aisha szkoda, że święta w szpitalu, ale z drugiej strony fajnie, że Cię wypuścili i jest lepiej.

Ja dziś miałam pozwolenie od gin pojechać na szkołe rodzenia, a mieliśmy takie zakończenie: odebranie dyplomów, obejrzenie filmu z porodu, zwiedzenie sali porodowej, sali operacyjnej i sal poporodowych. Po tym zwiedzaniu po raz kolejny uświadomiłam sobie, że to już baaaaaaaaardzo blisko! ałłłłaaa

Kurde wydaje mi się że jak jedna pójdzie na rozpakunek, tak już będzie nalot i wszystkie urodzimy jedna po drugiej haha ;)

Ja właśnie oglądałam na wspólnej i już ten serial schodzi na psy... Dzisiaj się dowiedziałam że Magda była dziewczyna Igora umrze w nieznanych okolicznościach i teraz ma serial lecieć od wtorku do czwartku. Co chwilę ktoś tam kogoś zdradza no za niedługo będzie jak moda ja sukces hahaha już mnie odrzuca od oglądania tego.

no wlasnie z tymi tygodniami to ja juzsie pogubilam...moj gin wpisal mi dzis 36tc
a ten doktorek w szpitalu wpisal 35tc
teoretycznie z om termin mam na 4.05, z usg 12tc na 28.04
a blizniaki zazwyczaj rodza sie troche wczesniej, wiec i tak sie ciesze,ze ja ciagle w 3paku
w zyciu nie myslalam, ze dociagne do kwietnia

dzieki dziewczyny za wszystkie mile i cieple slowa

aha, citrus,ja w momencie, gdy dowiedzialam sie ze beda blizniaki tez bylam przekonana, ze to wskazanie do cc...okazalo sie, ze niekoniecznie

reklama
Elajar - a że bliźniaki wam się trafiły to jakaś genetyka w rodzinie czy taka niespodzianka? Ja juz na tyg. Nie patrzę bo też mam popieprzone terminy, kiedy mała będzie gotowa to przyjdzie na świat nie patrząc na terminy ;) ja mam 4 daty. 28 kwiecień oraz 4(om), 8 i 12 maj ;)

Do góry