reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Elajar - a że bliźniaki wam się trafiły to jakaś genetyka w rodzinie czy taka niespodzianka? Ja juz na tyg. Nie patrzę bo też mam popieprzone terminy, kiedy mała będzie gotowa to przyjdzie na świat nie patrząc na terminy ;) ja mam 4 daty. 28 kwiecień oraz 4(om), 8 i 12 maj ;)

nie wiem skad te blizniaki u nas...po przeprowadzeniu wywiadu rodzinnego wyszlo, ze moja prababcia (babcia mojej mamy) miala blizniaki i tylko to...to tak jakby 3 pokolenie w naszym przypadku

reklama
Elajar - chciała bym zobaczyć twoja minę w dniu usg kiedy dowiedziałaś się ze to ciążą mnoga hehe ;) jak wrażenia? byłaś pewne w soku, szybko się oswoiłaś do myślą że to 2, a nie jedno?

ALG - też, też xD dzisiaj coś mało mi w ogóle się rusza i nie czekała jeszcze... ale są dni że ok. 7 razy na dzień ma czkawke hehe.

Ostatnia edycja:
Cześć,

ALG współczuje nocnych pobódek, tylko co Ty biedna w nocy oglądasz w tej TV, bo ja czasami jak nie mogę spać to nic ciekawego nie leci!

Ja musiałam wcześniej wstać bo mam dziś hematologa, który przyjmuje od 10. Póżniej wracam do łóżka na dalsze wylegiwanie.

O rany,ja to moge spac I spac. Budzil mnie okropny kaszel i popuszczanie,wiec pedem do wc. Do czego to już doszło!

W nocy tez nie mogę zazwyczaj nic w tv znaleźć. Jakieś wróżki, zakupy mango albo inne strasznosci. Alg, a odsypiasz w dzień czy tyle snu Ci starcza?

reklama
mi też się dziś źle spało...
Przeniosłam się po zewnątrznej ale nie mogłam się ułożyć w ogóle. Nie dosięgałam chłopa bo nas poduszka odgradzała. W nocy wstałam na siku a w domu było tak zimno ze po powrocie chyba z 20 min dochodziłam do siebie. A potem od 6:00 młoda dama szaleje. Pospane. Zapowiada się kolejny słoneczny dzień ale nie mam żywcem z kim iść na spacer bo wszyscy w pracy. Samej mogłabym niby do miasta się przejść ale juz na sama myśl jestem zmęczona...
Półki co zafarbuje sobie włosy i może henne na brwi walnę.
34 tydzień - jeszcze z dwa i mogę rodzić :>

Do góry