reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
smutnych, śnieżnych, i mało kolorowych świąt! obyśmy wszystkie urodziły, nie doczekały terminów i oby dzieci okazały się murzynkami!!!:-):-):-)

Prima Aprilis (już dziś!!!!!!:-D)

Kuźwa, Kartagina, a ja tak czytam o tych murzyńskich dzieciach i się zastanawiam, czegoś się nażarła do tej pory, że takie głupoty chrzanisz :-D:-D

no nażarłam się normalnie nie wiem kiedy bo okazało się że przytyłam 18 kilo!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
załamka...
zwalam trochę na to że leżę i nie spalam. dr mówił że leżące często tyją ok 30kg ale przecież ja nie żarłam jak świnia!!!!!!
Cytrynka, pociesz, powiedz że pomożesz!!!

jak poród zabierze jakieś 10 to mi zostanie jeszcze 10 a biorąc pod uwagę że przed ciążą chciałam zrzucić 8 i nie zdążyłam to mi zostanie 18 kg nadmiaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Palnij się w głupią łepetynę... :tak: Ty się martwisz, że w LEŻĄCEJ ciąży, przy MINIMALNYM i spowolnionym w dodatku spalaniu kalorii przytyłaś 18 kilo? Dziewczyno...

Smacznych jajek baby:)
Ja już ucieklam do łóżeczka bo babcia dzis działa na mnie jak plachta na byka;/

Nie znoszę wtracania się i nadopiekunczosci. Wrr!

Ale już w łóżeczku :)

Aaaa i mam całą torbę Ikea ciuszków dla matyldy :) takich większych, niektóre boskie. W dodatku zero różu bo to po 2 chlopakach;) ale 95 procent dla dziewczynki będzie super! No i kreacje dla niej na nasze wesele; -))))

reklama
Sikam, Sikam, Sikam, Sikam.... ile można? z skąd u mnie tyle wody w organizmie. Dokładnie co 5 minut ;/ dzisiaj już chyba z 5 razy popuscilam.. przy zwykłym kliknięciu lub śmiechu

Ostatnia edycja:
Do góry