reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dziewczyny, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa ! a może śnieżnego Dyngusa...:confused:
oby wytrwać do szczęśliwych rozwiązań:-)

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 25
Noelle powarcz. Może ci minie złość.

Cytryna czasem tak odchodzi po kawałku np. jak się szyjka skraca.
Ja mam kolejny śpiący dzień dzisiaj. Zamulam jak rzadko...

My święta odpuściliśmy,znaczy coś tam się zrobiło,bo coś jeść trzeba,ale mnie nic tak nie ciśnie jak na ciasto...i stwierdzam że mamy dużo za mało:dry:

Ja tez śpiaca jakoś jestem.. chciałam sie położyć razem z Michałem bo on już śpi od godziny.. ale ni ciula jakoś nogi mnie krecą i takie dziwne uczucie w nich mam ze nie pozwoliło by mi to zasnąć ;/

zrobiłam sałatke z tuńczykiem;

• 3 jajka
  • puszka tuńczyka
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • 200 g żółtego sera
  • 2 średnie cebule
  • 4 łyżki majonezu
  • 2 łyżki musztardy
  • pieprz, chili

układam wszystko warstwami

uwielbiam tą sałatke :)

nie byłam dzisiaj świecić.. trochę się złe z tym czuje.. ale jakoś nie czuje świąt w UK, takie święta to nie święta. Więc będziemy jeść na śniadanie jaja nie poświęcone :p

eklerka- mam podobnie, dla mnie kazde prawdziwe swieta to te w pl, tu wogole jakos tego nie czuje, choc odkad jest synek zawsze cos tam przygotowujemy zeby mial troche radochy :)

noirel- ja tez prawie nic na swieta nie robilam, za rok moze zrobie :) tylko maly jajka malowal... :)

Noelle- nie nerwuj sie, wogole ignoruj jak cie t denerwuje, ja taka taktyke tez przyjelam :) i to chyba jeszcze bardziej boli ;)

aniaczek- dobra jestes jesli chodzi o ta wizyte :) dobrze ze m byl z toba :)

Zapominajka- hmm cos Matylda chyba zime chce zobaczyc... ale czop moze odejsc tez dlugo przed porodem wiec oby sie uspokoilo u ciebie

my rowniez zyczymy Wam wszystkich Wesolych Swiat

Cześć babeczki, nie mam dziś byt wiele czasu ale przynajmniej sernik się piecze, żurek prawie gotowy a święconka już odbyta :)
poza tym nie uwierzycie - spakowałam mnie i córcie do szpitala hahaha zbierałam się do tego chyba z 3 miesiące ale wreszcie się udało ;P
a poza tym Cracovia Kraków została mistrzem hokeja w sezonie 2012/2013 :))

Z tych wszystkich pozytywów życzę wam Wesołych i Bezśnieżnych ;) a także pysznych wypieków, dań itp i oby za rok do naszych stołów zasiadały z nami piękne prawie roczne dzieciątka ;)

reklama
Skoro wszyscy dziś, to i ja :-)

Dobrych Świąt Wam życzymy, W. i ja (mówi: "pozdrów te swoje zołzy ciężarówy" :-D). Spokojnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie, mnóstwa pyszności, no i wytrwania w dwupakach jak najdłużej się da :tak:

Do góry