reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Załączniki

• jajka-wielkanocne.jpeg
    jajka-wielkanocne.jpeg
    24,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Witajcie!

Aśka:) dużo zdórwka dla Paulinki! Ja też cos charczę i odkaszluje mi się. Co do tej wizyty to na szczęście mąż zauważył jak złapałam klamkę więc mnie nikt nie widział! Ale śmiechu było dużo :-D

Kartagina dobre z tymi sankami, szok normalnie, ale u nas jest tak samo, biało biało wszędzie biało!

Zapominajka no to coraz bliżej końca jesteś. Trzymam kciuki żebyś święta w domku spędziła.

Dziewczyny ja również życzę zdrowych, spokojnych Świąt, abyście się nie przemęczały i uśmiech na twarzy miały :-D

12.jpg

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 20
a mnie tesciowa do szalu doprowadza...teraz w ciazy ta kobieta i jej zagrywki to dla mnie za duzo...mezowi sie tez oberwalo..mam.takie nerwy ze szkoda gadac... wogole mnie te swieta nie ruszaja...jesli o mnie ochodzi..jakbym mogla to bym je olala...

zapo marzec faktycznie brzmi nie ladnie;-) czekajcie z.matylda do kwietnia:-) tak do polowy chociz:-)

ide sobie powarczec na kogos..

Kochane wpadlam na chwile bo my w ferworze zajec pisankowych.Wczoraj robilismy kurczaki z welny :-) Wyszly super!Dzisiaj rzezbie z Mloda pisanki a maz lata po sklepach,sprzata i trzyma sie scisle moich instrukcji ;-) bieeedny....

W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,
zero zmęczenia,
dużo natchnienia,
serca szczerego,
domu ciepłego.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę wszystkim miłej nocy.
Wszystkim najlepszego!Alleluja i trzymajmy sie "w kupie".W niezmiennym skladzie do zobaczenia zaraz po swietach,kochane! I DUUUUZO SLONCA!

Zapominajko mnie tez od kilku dni troche odchodzi czopa.Jest mlecznobialy wiec wcale sie nie martwie.Ja by chciala do 10.04. wytrzymac i tak sie z cora ukladam.Na ile zrozumiala nie przewidze.Ale spakowanie torby w 9 miesiacu jest chyba raczej dobrym pomyslem :-D W marcu rodzic nie bede :no: W ogole w swieta szpitale szerokim lukiem omijac trzeba!

reklama
Mdła jakieś zdjęcia tych dzieł powrzucaj!:-)
a białe to też czop? ja miałam zawsze z krwią i wydawało mi siię TO normalne...
Noelle nie denerwuj się! odpuść!!!
u mnie porządki na całego! padło na M i bardzo się cieszę bo on w swoich działaniach jest taki dokładny:)

ciasssssta mi się chce!!!

Do góry