reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

No kuźwa Noirel, już myślałam że ze mną uprawiałaś :-D

Framama, no a ile niby? To wy nie sprawdzacie nigdy ilości kalorii na etykietach produktów? Kurna... może tylko takie zj*by umysłowe jak ja to robią :-D

reklama
Citrus jeśli tak , to ja też jestem zj*b umysłowy! sprawdzam kalorie zawsze... jakaś durna...:szok:
ja też myślałam ze ty i noirel... aż 3 razy przeczytałam!!!:-D

noirel a już myślałam że mnie opuścisz i sama będę leżeć...:-(

fiołkowa to przykro mi ale się cieszę że nie jestem wyalienowana (o rety, słownik nie podkreślił tego wyrazu!) w moich dolegliwościach!!!!!:tak:

Framama a co to za szok skoro czekolada czy mleko mają 500 albo więcej!

Ostatnia edycja:
Kartagina, przecież Cytrynka Twoja kochana leży! Mało Ci? :-D Dajżesz Noirel trochę połazić w końcu, bo się rozklapci na amen :-D

Pola - i ja tak myślę, ale zrobili mu wszystkie badania w szpitalu i infekcji nie ma, CRP w normie,
dostał na tydzień zwolnienie
lekarz napisał na wypisie, żeby się zgłosić jak tempka 38 utrzyma się ponad dobę, dlatego obserwuję, bo na razie nic innego nie zrobię
głowa go nie boli, więc jest lepiej

Fiołkowa - mam nadzieję, że lodówe uda się uratować :tak:

Framama
- ładna data :-)
a gdzie będą Cię cięli?
ja muszę się zastanowić nad cc, jeśli Hippo będzie ponad 4,5 kg, a tak celuje...

Eklerka
- nie martw się terminem, ja też mam tak rozjechany, w dodatku dzidzia swoją wagą też dokłada swój termin
jeśli masz USG z 12 tc to jest najbardziej zbliżony termin względem owulacji +/- 2 tygodnie
i tyle, po co się tak stresować ;-)

a co do Twojego pytania - minął rok od mojego porodu- ciąża bliźniacza 18tc
nie miały szans :-(
leżałam w szpitalu i zarazili mnie gronkowcem, którego nie leczyli, a to doprowadziło do zakażenia i pęknięcia pęcherza, stąd przedwczesny poród
miałam szew, żeby utrzymać ciążę od 8 tc, a leżałam od 5 tc w szpitalu
dlatego teraz zrobiłam awanturę przy podobnej sytuacji
tym razem się udało, ale ból pozostał....:-(

Kartagina - bosko, że takie wieści po wizycie

a co do bóli, to chyba wszystko się rozchodzi
mnie tak bolało przy Lili przez dwa tygodnie
teraz żadnych bóli kości nie mam, ale pamiętam brrrrr

cześć!

Eklerkaa ty nie patrz na usg bo ono wskazuje termin w zależności jak dziecko rośnie!!! najważniejsze jest z miesiączki i w szpitalu też tym się sugerują!!!

już mi nie mieszaj kochana, bo ja liczę wg usg, a nie wg om;-)

ja dostanę zwrot podatku...całe 2 zł. Nic tylko zaszaleć :)

wiikki, to chyba nie masz na co liczyć, bo takich kwot nie musisz płacić i us nie oddaje:-D

a ja dołączam dziś do niewyspanych, bo w nocy obudziły mnie takie cofki z żołądka, że nie wiedziałam czy już mam przytulać się do toaletowej porcelany, czy jeszcze chwilunia i druga cofka połączy się z pierwszą... to jakiś koszmar był!
czy to możliwe żeby to moje dziecię przez to że leżę aż tak się podniosło, że mi cały żołądek zgniotło? bo i tak czuję cały czas jak mi majstruje przy pęcherzu:dry:

Kitka jakie masz te głodomory?
koty sąsiadów....zresztą mój kociambr tez by nie popuścił gdyby znalazł na tarasie jakieś mięsidełko:-D

kitka - jeszcze wszystko całe i niezjedzone;-)
Kot się wyliże, wiesz, że koty mają 9 żyć;-)
Wiem, wiem;-)tylko tak zliczając te wszystkie jego ,,potyczki,, to niedużo mu zostało ;-)i tak cud, że żyje. Kociak przeznaczony był ,,pod łopatę,,:wściekła/y: w ostatniech chwwili mąż złapał go po pazuchę i siup do samochodu.

Widzę, że wszystkie mamy dziś świetne humory:dry:
Zaczęło mnie boleć lewe biodro i promieniuje mi na całą nogę, aż do palców. Ledwo chodzę...
A faceta nadal nie ma:confused:

Ekhm witam kolejną cierpiąca na rwę kulszową....

Jakaś chora noc była:szok: śniła mi się masa rzeczy, jedna bardziej poroniona od drugiej.
Humorek dzisiaj wysmienity, bo mężuś wraca <juuuupiii> i zamierzam go wykorzystac na maxa sesesese:-D

Wczoraj ogarnęłam calusią garderobe-boziuniu cóż tam sie działo:szok: dzisiaj jeeszcze tylko wsio odkurzyć, umyc podłogi i porządki zrobione:-)

Kartusia-jestem z Ciebie dumna:-)

heheh widzę, że nie tylko ja śnię o sexie, czasami codziennie normalnie! W pierwszej chwili też zrozumiałam że to miał być sex Noirel z Citrus :-D

Piję kawkę bo coraz senniej mi się robi, a te wielkie białe płaty śniegu za oknem mnie wkur....

reklama
ullana- ehh przykro mi.. na pewno wielkie przeżycie tym bardziej że ciąża mnoga.
[*]
[*]
Co do mojego terminu mam jednak nadzieje ze urodzę przed 12 bo nie wyrzymam tak długo czekac.. ta ciąża mnie wykańcza.
Ide sie przespać z Michałem, miłego pisania :*

Do góry