reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja bawarkę uwielbiam,szczególnie z yerba mate i inkę uwielbiam i kakao,a takie mleko prosto od krowy mogłabym litrami pić:-) u mnie zupa wiosenna...a na kolacje sushi i Mami mnie odwiedziła ale oraz bardziej mnie te spotkania irytują bo już się poczuła jak u siebie i chyba czeka aż ja za nią zacznę robić,ugotowała zupę z mrożonki i mówi że nie zmywa (a nabrudziła cały zlew) bo siły nie ma...ale oczywiście ją zagnałam:crazy:

reklama
Zapominajka- mam nadzieje ze te bole przeszly, jeszcze ze 2 tygodnie Matylda moglaby poczekac, daj znac co i jak

Elajar- wspolczuje przejsc z corcia, ale takie placze sa normalne dzieci nie potrafia w sobie dusic emocji i pokazuja je na zewnatrz i to jest jak najbardziej normalne i zdrowe , no dla nas matek moze troche mniej :-) ja z moim po jego cyrkach tez zawsze rozmawiam i tlumacze co i jak on tez mi mowi co jemu sienie podoba ale mimo wszystko do takich sytuacji dochodzi choc z wiekiem coraz mniej... :-)

widzę, że humorki wszędzie takie same:) więc to na pewno wina pogody. Ale faktycznie, kto to słyszał, żeby o tej porze roku tyle śniegu było :baffled:

Ja właśnie wtrąbiłam obiad (ziemniaki, jajko sadzone i sałata ze śmietaną a do tego maślanka) 2 dzień z rzędu ;-) wczoraj któraś z was też taki miała :) ale nie miałam pomysłu na coś innego a dziewczyny jak chciały coś zjeść to nie miały innego wyboru :-p

A teraz najchętniej bym poszła spać, właśnie wlazłam do łóżka i pewnie zaraz odpłynę.

Wydaje mi się czy Zapo się nie odzywa???

Masakra, moje dziecko śpi już prawie 4 godziny, a ja nie wiem w co już ręce włożyć... Posprzątałam cały dom.. Wyszła bym do sklepu bo naszła mnie ochota na ciasto z malinami z masa budyniowa mam fajny przepis xD u mnie na obiad ryba, mizeria, ziemniaki.

Zapo - jak tam bóle minęły? dobrze że piszesz

Omamusiu, ja wtrąbiłam wątróbkę, bo taką cholerną ochotę miałam, że aż mnie w tyłku kłuło! :-D

I jeszcze która tam mi narobiła ochoty na sałatę ze śmietaną? Która, hę? Aśka :wściekła/y: Nie jadłam tego cholerstwa miesięcy niezliczoną ilość, a mam w domu tylko lodową sałatę, no kurde, tak się nie robi leżącej cytrynce, żeby jej ślinka ciekła jak pieskowi na wołowinę :-(

Zapcia Żabcia, właśnie, jak bębenek?

kurcze dziewczyny w Wawie też śnieg. :angry:
moja córka po powrocie z przedszkola śpi już ponad 2 godz. mam nadzieję ,ze nie będzie znów chora.
Zapo Ty nas tak nie strasz ,bo my słabe nerwy mamy.

Łoooo, ja miałam oprócz mazurka upiec gigantyczną szarlotkę, a tata W. przywiózł nam tyle ciast ze sklepu, że nie przejemy do Bożego Narodzenia... :-D Tak się biedny przejął, że leżę i gotować nie mogę, że nasza lodówka zaczyna pękać w szwach, jakie to urocze :sorry2:

reklama
Do góry