reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Czesc dziewczynki :)ja dzisiaj sac nie moglam tak mnie biodra bolaly ze tluklam sie co 15 min z boku na bok :wściekła/y:

Kartagina swietne wiesci,na pewno dasz rade wytrzymac te 2 tygodnie a nawet i dluzej ;-)

Za wizytujace &&&&&&&&& zacisniete mocno :tak:

Ta pogoda mnie dobija normalnie zamiast snieg na Boze Narodzenie sypac to on na Wielkanoc:wściekła/y:jutro jajka bedziemy na sankach swiecic:-)

reklama
Dzień dobry;
ja dziś bez humory. Raz, że za oknem jakiś żart. Dwa - małż miał mieć wolne - ale nici. I nawet nie wiem kiedy zakupy zrobię :dry:
Do tego wczoraj wieczorem zaczęło mnie boleć jak na okres i nie przestało do teraz.

ja też obolała dziś wstałam, nogi mnie bolą okrutnie, łydki i biodra i wogóle...
dziś jakieś drobne zakupy muszę tylko zrobić i obiad, a na 17 gin..... ale takiego mam lenia że nic mi się nie chce...

witam sie i ja...z humorem takim ze glowa mala....jak mnie wszystko denerwuje!!! doslownie wszystko!!od swiat po ta cholerna pralke (trzeba jednak kupic nowa)...dodatkowo wydajw mi sie ze do rozwiazania jeszcze tyle czasu....nawet mi sie pisac nie chce...wrrr...ale mam nerwy..

Widzę, że wszystkie mamy dziś świetne humory:dry:
Zaczęło mnie boleć lewe biodro i promieniuje mi na całą nogę, aż do palców. Ledwo chodzę...
A faceta nadal nie ma:confused:

cześć!
ja całą noc nie spałam przez tą moją pachwinę! ból okropny! jak wczoraj wsiadałam do auta coś mnie tam zabolało i tak zostało... potem na usg widać było że w prawej pachwinie mała ma głowę, pomyślałam że może dlatego ale w nocy chodziłam i normalnie nogę ciągnęłam po podłodze bo do góry podnieść nie mogłam!!! masakra!!! do tego cała miednica- w kroku- też tak macie? takie ciągnące, nieprzyjemne rwanie...

Sembo pięknie by było jakby te 2 tyg do przodu się udało!!!

Fiołkowa w takie naprawy bym nie wierzyła. Agregat nowy to jak nowa lodówka, chyba bym wolała dołożyć drugie tyle i kupić nową w sklepie

aniaczek dr mi powiedział że waga się nie liczy bo nie jest adekwatna do rozwoju narządów ale nasza waga wskazuje na jakis prawie 35 tydzień

Hehe Citrusku to ty już wychodź z domu żebyś do maja doszła, a whisky też mam to przygotowana będę:)
Citrus zdolna jestes! ja golenie odpuściłam, pipka mi zarasta na caego!!!ale przynajmniej doktorek zobaczył że faktycznie leżę na całego!!! za 2 tyg poruszę moje włochy! A TOBIE POWODZENIA NA DZIŚ!!! I ŻEBYŚ WRÓCIŁA ZADOWOLONA JAK JA WCZORAJ!

noirel ale to co ty już tak normalnie z łóżka wstajesz i chodzić będziesz???

ALG ty też zaczęłaś 36 a suwak ci nie przeskoczył na 9 m-c? mimo wszystko GRATULACJE!!

Eklerkaa ty nie patrz na usg bo ono wskazuje termin w zależności jak dziecko rośnie!!! najważniejsze jest z miesiączki i w szpitalu też tym się sugerują!!!

ale was dziś też dużo przegląd robi! POWODZENIA!!!!!

Ja dziś też nie w humorze. Krocze mnie pobolewa jakbym miała zakwasy jakieś... Musiałam się przeforsować bo wczoraj zmieniłam firanki w salonie i w sypialni, pralka to chyba z 5 razy chodziła, odkurzani i kurze... no i mam za swoje hehe

Kartagina noo tak ostrożnie,nigdzie się jeszcze nie wybieram,ale wczoraj byłam u lekarza potem na bazarek weszłam do 3 bud dosłownie i do pracy na chwilę...lekarz powiedział że szyjka oki,pessar trzyma,więc mogę,obym nie dźwigała i ciężkich robót unikała...więc od poniedziałku to ja zacznę gotować w domu,ale nic więcej...bo ja dopiero po 20 kwietnia chce rodzić,zresztą boję się początku porodu z pessarem,bo ja sama go nie zdejmę!!!

No to ładne macie te humory.... Tylko ja się wyspalam xD ja idę sprzątać, potem może na małe zakupy, a świat nie organizuje w tym roku po raz pierwszy w życiu ale dla mnie to nie święta w anglii... Do kościoła nawet nie ma gdzie iść i niby kto mi koszyk poświęci.. W tamtym roku jechałam autobusem 10 km do polskiego kościoła. A teraz jestem w ciąży i to końcówka i nie czuje takiego obowiązku i chęci... Brakuje mi polski ; (((( mam nadzieję że jak najszybciej załatwienie paszport dla małej.

reklama
Cześć,

Eklerkaa ja już nie pamiętam nocy żebym nie musiała wstawać na siusiu, to na prawdę Ci się przyfarciło ;-) Gratuluję 35 tygodnia.

Kartagina współczuje bólu pachwiny, ja na szczęście tak nie mam.

Mój humor na tą chwilę też średni, chyba przez pogodę i pewnie zaczynam przeżywać wizytę.

Do góry